Tabu
HEALTHSlider

Bucataria dietetica – Legume la cuptor cu mozzarella

Fie ca ai intrat la dieta, fie ca vrei sa mai scapi de cateva kilograme ca sa poti arata bine in costumul de baie anul acesta, cu siguranta ai inceput sa te plictisesti de clasicele salate, dar trebuie sa mananci ceva dietetic.

Pentru ca ne-am gandit la tine si vrem sa iti diversificam meniul, iata o reteta cu putine calorii, dar totusi satioasa si gustoasa.

Durata aproximativa a prepararii acestui tip de mancare este de 60 de minute, iar ingredientele folosite sunt pentru patru portii.

Ingrediente:

  • 500g rosii
  • 500g dovlecei
  • 500g cartofi noi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 linguri ceapa verde tocata marunt
  • 2 linguri usturoi verde tocat marunt
  • 400g branza Mozzarella
  • 2 linguri amestec de ierburi aromate taiate marunt (tarhon, busuioc, patrunjel, marar etc.)
  • Sare, piper

Mod de preparare:

Spala legumele si taie-le pe rand in rondele cu grosimea 0.5 cm. Caleste ceapa si usturoiul in uleiul de masline si pune-le intr-un vas termorezistent. Asaza in vas rondelele de legume, alternandu-le: una de rosie, una de cartof si una de dovlecel si repeta. Presara printre legume sare, piper si ierburi aromate, iar deasupra adauga cubulete de mozzarella.

Pune tava la cuptor, la foc potrivit, pana cand se rumenesc legumele uniform. Legumele astfel preparate se servesc calde. Le poti stropi cu mujdei sau cu un sos picant.

ARTICOLE SIMILARE

Keith Urban cântă despre viața sexuală dintre el și Nicole Kidman

Andreea Damian

Dezastru pentru gigantul de entertainment Disney

Andreea Damian

Festivalul de Film de la Veneţia va avea loc în septembrie

Andreea Damian

Serena Williams, participarea la Wimbledon i-a adus multe lacrimi

Andreea Damian

Serena Williams va debuta la US Open în cel mai sexy echipament

Andreea Damian

Cum te ajută un regim raw-vegan să te vindeci de psoriazis

Andreea Damian

Scrie un comentariu