Tabu
lifestyle

Cum am cunoscut-o pe Ayo…

Am avut ocazia să o cunosc pe Ayo..exagerez când spun "cunosc", dar cel puțin am strâns-o la piept (mai mult ea pe mine) și am făcut cunoștință cu ea..  Acum știu că sună de fapt mai mult a "groupie", dar eu sincer nu credeam că am să mă entuziasmez atât de tare la vedere ei.

Oportunitatea a venit din partea unei prietene care m-a invitat să merg cu ea la Radio Guerrilla (un etaj mai sus de Tabu) și acolo am ascultat-o live. Impresii? Pai… Pe lângă faptul că este înaltă, suplă și se îmbracă atât de frumos.. pur și simplu radiază. Are acea liniște interioară care reușește să răzbată și în exterior, răspândindu-se asupra celor din jur.

E toată un zâmbet, e amuzantă și are o voce care umple fiecare spațiu gol (pentru că a cântat live în studioul Guerrilla). După ce i-am ascultat interviul pentru radio și după ce a semnat (cu multă răbdare și bună-dispoziție) multe coperte de albume și multe postere, în sfârșit am reușit să fac poze cu ea. Când m-a luat de umăr am avut o reacție foarte ciudată de a mă cuibări la pieptul ei (ea înaltă, eu pitică), de parcă nimic rău n-ar putea să ți se întâmple cât ești cu ea.

Nu știam ce să-i spun, mai ales că nu eram singură pe acolo, dar la plecare tot ce mi-a trecut prin cap a fost un… "Bless you", pentru că pare a fi o binecuvântare pentru cei din jurul ei. Atât ea, cât și muzica ei…

Mergeți să ascultați o voce binecuvântată, diseară, la 19.00, la Bestfest!

Ps Åži mi-a zis și ea "Bless you, too"…poate chiar sunt groupie

ARTICOLE SIMILARE

Karl Lagerfeld despre recesiune

realitatea

Leonardo Dicaprio, la un pas de moarte

realitatea

Calendarul săptămânilor modei 2009

realitatea

LAURA COSOI se marita cu patronul de covrigarie!

Courtney Love: Am făcut sex cu Kate Moss

realitatea

Charlie Sheen divorțează de Brooke Mueller

realitatea

Scrie un comentariu