Tabu
BEAUTY

Importanța tratamentului facial cu oxigen hiperbaric pentru întinerirea tenului

În ziua de azi, foarte mulți oameni trăiesc în medii de poluare moderne, duc un stil de viață stresant și nesănătos. Datorită acestor cauze, fiecare ajunge să sufere de oboseală cronică dar și de o tulburare care este provocată de scăderea nivelului de oxigen din țesuturi, de scaderea circulației sangvine. (P)

Oxigenul hiperbaric reprezintă oxigenul de puritate 98%. Tratamentul cu oxigen hiperbaric are rolul de a restabili oxigenarea celulelor, circulația sangvină și de a stimula funcția organelor și sistemelor organismului. Oxigenul este implicat în toate procesele organismului, el stimulează metabolismul energetic al celulelor și apărarea antioxidantă a organismului.

Femeile care au pielea uscată, plină de riduri și pete pigmentare, cu diferite semne care creează un aspect îmbătrânit, un ten ofilit și obosit, pot face terapia cu oxigen hiperbaric pentru că ajută în tratamentul acestor probleme inestetice ale tenului.

Reîntinerirea pielii cu oxigen hiperbaric

Un lucru cu adevărat  spectacular este terapia facială cu oxigen, ea ajută la reîntinerirea pielii și reducerea ridurilor. Indiferent de problemele pe care le au femeile cu privire la aspectul tenului, ele sunt interesate să caute soluții pentru îngrijirea pielii și pentru îndepărtarea ridurilor.

Oxigenul este vital pentru organism, ne oferă multă energie și sănătate. Atunci când celulele pielii nu primesc suficient oxigen, apar ridurile și tenul are un aspect îmbătrânit. Deficiența de oxigen își pune amprenta asupra pielii, astfel tenul pare obosit, uscat și deshidratat.

Oxigenul este important pentru sănătate dar și pentru îngrijirea pielii. Dacă se utilizează oxigenul hiperbaric – oxigenul de cea mai ridicată puritate – este clar că pielea va avea un aspect îmbunătățit, tenul va fi mai proaspăt și reîntinerit cu câțiva ani.

Femeie au acum posibilitatea de a face oxigenare facială în Satu Mare, o terapie cu oxigen hiperbaric care îmbunătățește considerabil aspectul pielii. Oxigenul este furnizat direct pielii și astfel efectul lui asupra acesteia este impresionant.

Beneficiile tratamentului de oxigenare facială sunt:

  • Stimularea fibroblastelor și refacerea structurii pielii.
  • Creșterea cantității de oxigen din celulele țesutului cutanat.
  • Îmbunătățirea circulației sângelui în vasele capilare, mici, din piele.
  • Accelerarea metabolismului celular.
  • Intensificarea procesului de regenerare a celulelor pielii.
  • Îmbunătățirea procesului de detoxifiere a pielii.
  • Normalizarea pH-ului pielii.
  • Prevenirea și atenuarea ridurilor.
  • Îmbunătățirea aspectului tenului.
  • Restabilirea elasticității pielii.

Un lucru foarte important pe care îl poate realiza oxigenul hiperbaric este faptul că poate regenera celulele care pot fi recuperate. De asemenea, specialiștii consideră că oxigenul poate distruge celulele care nu pot fi restaurate sau care sunt anormale și poate facilita producerea altor celule noi. Acest lucru este esențial pentru refacerea și regenerarea pielii, pentru  îmbunătățirea aspectului tenului, pentru prevenirea procesului prematur de îmbătrânire.

Femeile care vor să fie și mai frumoase, să aibă un aspect întinerit al tenului pot alege cu încredere această tehnologie inovatoare, care oferă într-adevăr cele mai bune rezultate într-un timp destul de scurt. Terapia cu oxigen hiperbaric a devenit foarte populară în lume, ea este folosită și apreciată de vedetele internaționale.

Ceea ce trebuie femeile să înțeleagă este faptul că în timpul procedurii oxigenul hiperbaric este transportat sub presiune înaltă la straturile cele mai profunde ale pielii. Efectele acestui tratament sunt de lifting facial și de netezirea ridurilor de pe suprafața pielii. Persoanele care au încercat procedura au fost uimite de faptul că ridurile cele mai pronunțate au devenit mai puțin vizibile, iar ridurile fine au fost eliminate complet.

Femeile care doresc un lifting facial instant, un contur tonifiat al feței și un aspect îmbunătățit al tenului, trebuie să aleagă tratamentele de oxigenare facială.

Desigur există și alte proceduri de întinerire facială, dar nu toate sunt atât de confortabile și de simple, nu toate oferă rezultate bune și rapide. Oxigenarea facială are și alte avantaje:

  • Menține hidratarea pielii.
  • Ajută în prevenirea și ameliorarea simptomelor unor afecțiuni ale pielii: acnee, cuperoză.
  • Crește producerea de elastină și colagen în straturile pielii.
  • Restabilește frumusețea tenului uscat, deshidratat, obosit, cu pielea flască.
  • Combate cearcănele și pungile de sub ochi, petele pigmentare, porii dilatați și rozaceea.
  • Oferă vitalitate și strălucire tenului.

Conceptul de rejuvenare facială cu oxigen hiperbaric este dovedit clinic. Terapia amplifică metabolismul celulelor pielii, crește circulația sangvină și îmbunătățește sistemul imunitar al pielii.

Alături de terapia cu oxigen hiperbaric se pot aplica și alte tratamente de întinerire, de biorevitalizare, de corectare a ridurilor faciale și de restabilire a elasticității și frumuseții pielii.

Se pot folosi terapii cu  ingrediente active – cu vitamine, antioxidanți, acid hialuronic și alte substanțe active – care au efect benefic asupra tenului. Specialiștii esteticieni recomandă și o serie de ingrediente foarte eficiente în vindecarea unor afecțiui cutanate: acnee, rozacee, pori dilatați, cicatrici post acnee și altele.

Vitaminele C, E și extractele din plante ajută la reducerea ridurilor, la hrănirea pielii, iar acidul hialuronic are un puternic efect hidratant asupra tenului. Datorită acestor substanțe care sunt introduse în straturile pielii, tenul devine mai bine hidratat, mai proaspăt, mai strălucitor și mai frumos.

ARTICOLE SIMILARE

India, noua destinaţie pentru frumuseţea Chanel

Oja primăverii vine de la Chanel

realitatea

Andreea Tonciu si-a aratat adevarata fata! Cum arata NEMACHIATA!

Rutina de frumusețe a lui Reese Witherspoon: 13 minute pentru o piele frumoasă după 40 de ani

Andreea Damian

KIM KARDASHIAN a scapat de pilozitate cu ajutorul laserului!

Terapie cu… pești!

realitatea

Scrie un comentariu