Tabu
PEOPLESlider

Jocul murdar al Angelinei Jolie! Cum a încercat să-l îndepărteze pe Brad Pitt de copii

Se știe că Angelina Jolie a jucat murdar în timpul divorțului de Brad Pitt, dar nu într-atât încât să se folosească de copii pentru a-l scoate pe actor din viața sa. Se pare că jurnaliştii de la US Weekly ar fi aflat că actrița a făcut tot posibilul să-l îndepărteze pe Brad Pitt de copiii lor şi le-a spus celor mici că acesta nu i-a dorit.

Informațiile au făcut rapid înconjurul internetului şi i-au şocat pe fanii cuplului. Mai exact, Angelina i-ar fi spus lui Pax (15 ani) că Brad nu a dorit să-l adopte, însă actorul a negat acest lucru.

„Această dezvăluire a răcit relația dintre Pax și Brad, deși actorul ar negat că ar fi spus acest lucru”, susține sursa. Se pare că Brad avea rețineri în a adopta un copil de trei ani care nu vorbea limba engleză, la mai puțin de un an după venirea pe lume a lui Shiloh, într-o perioadă „extrem de dificilă pentru cuplu”, potrivit Daily Mail.

„Pax are nevoie de mine mai mult decât Shiloh”, i-ar fi spus Angelina la vremea respectivă. „Relația lor a fost aproape distrusă, dar Brad a rămas”, a adăugat sursa. Pax avea trei ani când a fost adoptat de vedetă dintr-un orfelinat din Ho Chi Minh City, Vietnam.

De curând, Angelina şi Brad ar fi ajuns la un acord în privinţa celor şase copii. După o luptă aprigă purtată prin tribunale, instanța a decis ca ambii părinți că aibă custodie comună.

 

ARTICOLE SIMILARE

Gabriela Hearst, noua directoare artistică de la Chloé

Ciocîrlan

Anca Țurcașiu, dezvăluiri uluitoare după ce a fost la un pas de moarte: „Mi-a pornit inima”

Andreea Damian

Actrițe atacate cu pietre pentru că s-au sărutat pe stradă

Andreea Damian

Anamaria Prodan, dezvăluirea care dinamitează lumea sportului: cine este, de fapt, Laurențiu Reghecampf – umilință supremă: “Vorbim de la femei, beții, droguri…”

Tabu Tabu

Cât de expus ești riscului de infectare cu coronavirus în funcție de înălțime

Andreea Damian

Moment savuros la Săptămâna Modei din Paris. Gigi Hadid scoate o intrusă de pe scenă la prezentarea Chanel

Andreea Damian

Scrie un comentariu