Tabu
PEOPLESlider

Situație stânjenitoare pentru Meghan Markle. Fratele ei a ajuns din nou pe mâna poliției

Meghan Markle trece din nou prin momente stânjenitoare. Fratele ei vitreg, Thomas Markle Jr, cu care nu are o relaţie foarte bună, a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Potrivit jurnaliștilor TMZ, bărbatul de 52 de ani conducea în statul Oregon când a fost oprit de poliție. Markle Jr a cooperat cu ofițerii de poliție, care l-au reținut după ce testul de alcoolemie a indicat existența unei concentrații de alcool în sânge. Thomas Markle Jr s-ar fi aflat într-o stare vizibilă de ebrietate și a rămas și fără mașină, aceasta fiindu-i confiscată de poliție.

Incidentul de vineri nu va face deloc cinste Casei Regale, chiar dacă soția prințului Harry și Thomas Markle Jr s-au distanțat foarte mult în ultimii ani. Deși nu mai sunt apropiați, acesta a invitat-o pe ducesa de Sussex la nunta sa.

Bărbatul a mai fost arestat, în urmă cu doi ani, după ce și-ar fi amenințat iubita cu un pistol, în timp ce se afla tot sub influența băuturilor alcoolice, potrivit Daily Mail.

Chiar înainte de nunta regală din 19 mai 2018, fratele vitreg a lui Meghan Markle i-a trimis o scrisoare deschisă prințului Harry prin care îi spunea ar fi „cea mai mare greșeală din istoria nunților regale” dacă se căsătorește cu sora sa, pe care o descria ca fiind „cea mai istovitoare, superficială și încrezută femeie”.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bărbați „însărcinați”, pe podium la o prezentare de modă din Londra

Andreea Damian

Cum iti pregatesti corpul pentru vara

realitatea

Amintește-ți să zâmbești cu ochii! Cum să te protejezi și să arăți excelent cu o mască pe față

Tabu Tabu

CHA CHA LITIX! Episodul 35. Rușii se pot răzbuna pe aripioarele picante

Andreea Damian

Colecția Primăvară 2021 Elie Saab este o sărbătoare a vieții

Andreea Damian

Un student german a scăpat de un urs care l-a atacat în România după ce l-a lovit în față

realitatea

Scrie un comentariu