Meghan Markle a purtat haine de peste un milion de euro în 2018 și, spune ea, le plătește din buzunarul propriu. Sau al soțului ei, prințul Harry! Ducesa de Sussex ține foarte mult la imaginea ei și își dorește să arate impecabil la fiecare eveniment. Însă un aspect foarte important lasă de dorit la ea. Poartă întotdeauna hainele șifonate.
Vă amintiți probabil episodul cu Meghan Markle apărând pe aeroportul din Tonga cu eticheta rochiei atârnând. A fost un accident vestimentar și am scuzat-o, binențeles! Ducesei par să-i placă aceste cute inestetice pe haine, din moment ce le poartă mereu. Indiferent că e vorba despre tivul puțin îndoit la o fustă sau o cută mare pe haină, e clar, Meghan Markle umblă cam „șifonată”.
Recent, ea s-a întors la îndatoririle regale și a fost încântătoare la prima vizită oficială din acest an. Fosta actriță a vizitat a organizaţia de caritate cu sediul la spitalul St Charles din Kensington, Londra, dar paltonul Oscar de la Renta în valoare de 2.600 de lire a fost extrem de boțit. Și la ultima apariţie publică înainte de Crăciun, ducesa a purtat o ținută cu multe cute. În timpul turneului regal din Australia, Meghan Markle a schimbat peste 30 de ținute în 16 zile, cu o valoare de 61.583 de lire. Fosta actriță a arătat impecabil în ele, dar majoritatea nu păreau să fi văzut fierul de călcat înainte.
https://www.instagram.com/p/BsddSNIlM76/
Fostul director de creație al Mulberry, Scott Henshall, este de părere că hainele lui Meghan Markle se încrețesc repede din cauza alegerii țesăturii din care sunt realizate. Henshall susține că de obicei țesăturile sintetice, precum poliester, nylon, acrilic sau olefin au o rezistență naturală la cute și o stabilitatea mai mare, deoarece nu absorb apa așa cum o face bumbacul. Poate că e timpul ca Meghan Markle să poarte tricotaje, cum face cumnata sa, Kate Middleton.
Tricotul este o țesătură obținută din fir de lână, sau bumbac, lână și fibre sintetice. Ca regulă generală, tricotajele sunt mai puțin sensibile la cute decât cele subțiri. Și țesăturile din fibre de Lyocell (fibre produse prin regenerarea celulozei) sau poliester sunt o opțiune. Sunt moi, ușoare, și mai ales, rezistente la încrețire.