Tabu
PEOPLESlider

Gestul neașteptat făcut de Irina Shayk după ce Lady Gaga și Bradley Cooper au cântat împreună

Toată lumea a vorbit despre chimia de necontestat care a existat între Lady Gaga și Bradley Cooper pe scena Oscarurilor. Cei doi au urcat pe scena galei pentru a interpreta cântecul Shallow, de pe coloana sonoră a filmului A Star is Born, fără a fi prezentați.

Interpreta de 33 de ani s-a aşezat la pian, în timp ce actorul a stat pe un scaun lângă aceasta. Peste câteva minute acesta s-a aşezat alături de Gaga la pian. Momentul intim de pe scenă a alimentat zvonurile potrivit cărora Lady Gaga și Bradley Cooper ar forma un cuplu și în afara marelui ecran. Și Jennifer Esposito, fosta soție a lui Cooper, și-a exprimat părerea despre o posibilă relație amoroasă dar fără să o confirme.

Cea mai deranjată de comportamentul „porumbeilor” a fost Irina Shayk, cea care de circa 4 ani îi era iubită și care i-a dăruit o fetiță. Potrivit cotidianului britanic The Sun, între Lady Gaga și fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo ar fi izbucnit un scandal imediat după ceremonia de decernare a premiilor Oscar. La gală, cele două doamne s-au felicitat și s-au îmbrățișat, dar apoi s-au certat, iar Irina a șters-o pe cântăreață de pe rețelele de socializare. Gesturile tandre dintre Cooper și Gaga au impresionat milioane de oameni, dar nu și pe fotomodelul rus Irina Shayk.

„Irina nu e geloasă pe ea (Lady Gaga), însă e pur și simplu sătulă să tot vadă că se scrie despre apropierea nefirească dintre iubitul ei și partenera de scenă. E obișnuită cu zvonurile care susțin că partenerul o înșală, doar a fost cuplată cu Cristiano Ronaldo, dar acum vrea să pună capăt acestor zvonuri. Ea e încântată de succesul de la Oscar, dar chimia dintre Gaga și Bradley nu e o veste bună pentru ea. Bradley are mai multe în comun cu Lady Gaga decât cu ea, din acest motiv a și funcționat acest film și a avut succes”, spune o sursă apropiată de Irina Shayk pentru The Sun.

ARTICOLE SIMILARE

Cum se înțelege, de fapt, Betty Salam cu mama ei vitregă, Roxana Dobre

Andreea Damian

John Travolta a dansat pe scenă lângă 50 Cent la Cannes

realitatea

Giulia Anghelescu a avut parte de sărbătoare în familie.

Tabu Tabu

Jennifer Lopez investește într-o companie care vinde Viagra

Andreea Damian

Regina i-a cerut lui Meghan să ia lecții despre cum să fie ducesă

Andreea Damian

Penurie de vopsea roz după realizarea filmului „Barbie”

Andreea Damian

Scrie un comentariu