Tabu
LIFESTYLE

Tot ce trebuie să știi despre țigările electronice înainte de a cumpăra una (P)

Apărute pe piață în 2004, țigările electronice și-au făcut rapid loc în mentalul colectiv, utilitatea acestui produs convingand o mulțime de fumători să renunțe la țigările clasice în favoarea sa. Aburii stau la baza funcționării unei țigări electronice, ce poate funcționa, într-adevăr, și pe bază de nicotină, dar și cu substanțe aromate ce permit o vapare de genul ‘nicotine free”. 

Vrei să afli cum funcționează o țigară electronică și care sunt principalele beneficii pe care le oferă achiziționarea sa? Atunci îți propunem să rămâi alături de noi până la finalul acestui articol, pentru am pregătit pentru tine o mulțime de lucruri interesante: 

Din ce este formată o țigară electronică?

Acest device este format dintr-o componentă cu rol de încălzire, un cartus în care se află lichidul țigării electronice și un atomizor. Aceasta ultima parte – atomizorul – este un element important al țigării electronice, fiind responsabil cu vaporizarea lichidului din cartușul device-ului. 

Spre deosebire de o țigară normală, cea electronică nu presupune emisii de monoxid de carbon, existând chiar și modele ce permit o reducere graduala a conținutului de nicotină cu care organismul intră în contact. 

Ce beneficii oferă țigările electronice? 

Pentru că toată lumea discută în ultima perioadă despre țigările electronice, îți propunem să aflăm împreuna și care sunt motivele din spatele acestei popularizări. Iată care sunt principalele “bile albe” ce susțin alegerea unui astfel de produs, în locul țigărilor clasice: 

Țigările electronice se aprind fără bricheta 

Nu vei mai avea nevoie nici de brichetă, nici de încărcarea periodică a acesteia. Brichetele electronice se aprind cu un singur click, în cel mai simplu mod posibil. Cât despre încărcarea acestora, faptul că se numesc “țigări electronice” îți poate spune cât de ușor este tot acest proces. 

Făcând pasul către aceste produse, vei uita de griji precum cea a “unui foc”. Mai mult decât atât, lipsa unei brichete clasice pe gaz scade riscul producerii unor evenimente nefericite, iar costurile de întreținere vor fi și ele reduse. 

Gama de țigări electronice este diversificată

Țigările electronice vin la pachet cu o mulțime de produse și accesorii pentru cei care vor să le încerce. De la arome fructate la uleiuri cu CBD, de la device-uri cu aspect hi-tech la produse ce permite o vapare cu un grad ajustabil de nicotină, aceste produse oferă o mulțime de experiențe.

Mai mult decât atât, internetul îți oferă un acces rapid la o gamă variată de produse, despre care poți citi o mulțime de informații, înainte de a lua o anumită decizie de cumpărare. “White chocolate” sau “Frappe cold” – iată doar dintre aromele interesante pe care le poți testa chiar acum, dacă îți comanzi online țigara electronică și accesoriile din locul potrivit. 

Vezi chiar acum întreaga ofertă de tigari electronice de pe fumezi.com!

Țigările electronice nu produc mirosuri neplăcute

Dacă până acum, erai deranjat de mirosul pe care hainele tale îl capătă din cauza fumului de țigară, țigările electronice vin să spună “STOP!” acestor neplăceri. În timpul vapării, vaporii produși de țigara electronică nu pătrund în țesătura articolelor vestimentare și nici în textura pielii mâinii cu care ții acest produs. 

Mai mult decât atât, respirația fumătorului nu va mai fi la fel de afectată de mirosul neplăcut al fumului, așa cum se întâmplă în cazul țigărilor clasice. O gamă variată de arome îi oferă libertatea unui fumător de țigară electronică să emane un miros plăcut în jurul său, chiar și atunci când utilizează acest device în spații închise. 

Înainte de a achiziționa un astfel de produs, noi îți recomandăm să citești cu multă atenție specificațiile sale tehnice, precum și costurile de întreținere sau principalele riscuri la care poți fi expus! 

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Sorin Onisor – Maramures

realitatea

3 surse de caldura ideale pentru locuinta ta

Tabu Tabu

Daciana Sârbu spune adevarul despre PRODUSELE BIO DIN ROMÂNIA

Cât ne costă îngrijirea unui copil în primul an de viață

Andreea Damian

Studiu: Dependența de rețele de socializare nu duce la depresie

Andreea Damian

Trei lei pe o plajă: o sculptură tristă pentru epoca Brexit-ului

realitatea

Scrie un comentariu