Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Supă de morcov cu coriandru

INGREDIENTE:
– 5 morcovi mari
– 2 cepe mari
– o legătură de coriandru proaspăt și o lingură de coriandru pisat(la plic)
– 3 bucăți usturoi
– 1,5 litri supă de pui sau legume
– ulei de măsline
– sare și piper

PASUL 1. Tăiați mărunt, mărunt morcovii, cepele și usturoiul și puneți-le la călit, într-o oală măricică, în uleiul de măsline,  preț de vreo 5 minute. Amestecați cât puteți de des(ca să nu zic în continuu) pentru că legumele tăiate fin se pot arde ușor. Adăugați corindrul proaspăt tăiat și coriandrul celălalt (nu-mi vine deloc cum se numește coriandrul care nu e proaspăt:)) și amestecați în continuare.

PASUL 2.
După cele 5 minute adăugați și supa, care, v-am mai spus și pentru alte rețete, se face ușor din cubulețe. Adică 100% nu e nevoie să fierbeți o găină pentru supa asta. Așa. Lăsați la foc mic pentru 45 de minute, timp în care puteți amesteca din când în când, iar în rest puteți face cam orice de la croșetat la băut cafea și bărfit la telefon.

PASUL 3. La finalul celor 45 de minute, opriți focul și lăsați supa să se răcorească puțin. Apoi, cu ajutorul unui mixer manual sau electric, amestecați conținutul până ce capătă densitatea normală pentru o supă cremă. Adăugați sare și piper și e gata! Ușor, nu?

PASUL 4. Poftă tabună!  

ARTICOLE SIMILARE

Presa de scandal americană profită de pe urma bolii lui Patrick Swayze

realitatea

RADU MAZARE o desfiinteaza pe MIHAELA RADULESCU! Afla ce acuze ii aduce!

Guy Ritchie a primit 90 de milioane de dolari de la Madonna

realitatea

Expoziție de caricaturi fashion la Mengotti

realitatea

Festivalul inghetatei la Liberty Center

realitatea

CULINAR TABU: Pui sudafrican

realitatea

Scrie un comentariu