Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Supă de roșii cu pesto

INGREDIENTE:
– o lingură de ulei de măsline
– 2 bucăți de usturoi, tăiate mărunt
– 5 roșii uscate la soare în ulei(se găsesc la supermarketuri), tăiate în bucăți mari(acest ingredient poate fi opțional)
– 1,2 kg roșii proaspete, tăiate cubulețe
– 0,5 litri supă de legume – o linguriță de zahăr
– 150 de grame smântână
– pesto

PASUL 1. Încălziți uleiul și puneți usturoiul la călit până se înmoaie.

PASUL 2. Peste usturoi, adăugați roșiile(si cele proaspete și cele uscate), supa de legume și zahărul și lăsați la foc mediu preț de vreo 10 minute. Cu capac! După cele 10 minute adăugați jumătate din cantitatea de smântână și opriți focul. Puneți totul într-un blender și amestecați până când conținutul devine omogen.

PASUL 3. Puneți supa în farfurii și serviți-o cu pesto și restul de smântână. Cantitatea de pesto poate fi deferită în funcție de preferințele consumatorilor.

PASUL 4. Poftă tabună!

ARTICOLE SIMILARE

Topul celor mai de succes cupluri de la Hollywood

realitatea

Red Hot Chili Peppers îşi lansează noul album la The Light Cinema

realitatea

Ce nu ar spune niciodată o femeie partenerului. La ce trebuie să fie el atent

Andreea Damian

Jurnal de introspectie-European Art Gallery

Claudia Sexxy, in depresie după ce a fost la un pas de moarte!

Gisele Bundchen, goală pentru o cauză nobilă

realitatea

Scrie un comentariu