Tabu
PEOPLESlider

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă? Anunțul neașteptat al artistului

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai mediatizate și frumoase cupluri din showbizul românesc. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Adela” și de atunci sunt de nedespărțit.

Mult timp cei doi au ținut relația ascunsă, dar la începutul acestui an au decis să e momentul să împărtășească și cu fanii fericirea lor.

Ei bine, de atunci nu există zi în care să nu se afișeze împreună pe Internet și se vede cu ochiul liber că sunt nu doar o pereche reușită, ci au sentimente sincere și puternice unul pentru celălalt.

Relația lor pare să avanseze cu pași repezi, astfel că fanii deja se întreabă când vor face și pasul cel mare. Ei bine, actorul a vorbit recent despre căsătoria cu Oana Moșneagu pe contul de Instagram.

Asta s-a întâmplat și în urmă cu o seara, când un fan a profitat de ocazie și a pus întrebarea care zace pe buzele tuturor: „Tu te-ai gândit să o ceri pe Oana de soție?”.

Fără să stea prea mult pe gânduri, actorul a răspuns: „Cum aș putea să nu mă gândesc când face asta?”, a spus Vlad Gherman, după ce a postat un filmuleț în care iubita lui îl sărută cu patos pe gură, fiind foarte tandră și afectuoasă cu el.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Mirela Vaida nu merge în stațiunile de pe litoralul românesc: „Nu cred că o să mai ajung vreodată”

Andreea Damian

Ea e femeia care l-a “cumințit” pe actorul Mihai Raiț

Tabu Tabu

Femeile îşi asumă tot atât de multe riscuri ca şi bărbaţii. În unele situații!

Andreea Damian

Smiley, dezvăluire neașteptată: „Am scris acest cântec cu gândul la Iubita Mea” (VIDEO)

Andreea Damian

Jurnalul secret al lui Michael Jackson: cele mai negre gânduri și obsesia megastarului

Andreea Damian

Motivul pentru care Mila Kunis nu vrea să mai joace alături de Ashton Kutcher

Andreea Damian

Scrie un comentariu