Tabu
PEOPLESlider

Ce a făcut Andreea Bănică cu banii câștigați de la Playboy: „A fost o sumă destul de mare”

Andreea Bănică a pozat acum mulți ani în cunoscuta revistă pentru adulți Playboy. La vremea respectivă, cântăreața s-a ales cu o sumă mare de bani.

Artista ar fi pozat pentru Playboy la îndemnul tatălui și actualului ei soț, Lucian Mitrea. Atunci, Andreea Bănică a ezitat mult, însă a acceptat ulterior, pentru că avea nevoie de acei bani. Cântăreața și-a cumpărat un apartament din banii câștigați în urma acelui pictorial erotic.

„Cred că aș arăta mai bine acum! Dacă soțul meu ar spune «da», mi-ar fi mai ușor să spun «da». La vremea aceea, am spus «da» pentru bani. A fost o sumă destul de mare, 10.000 de dolari, mulți bani pe atunci. Au fost niște bani căzuți din cer. Abia m-au convins Lucian (n.red. – iubitul de atunci, soțul de acum) și tatăl meu să pozez pentru această revistă. Tata, de fapt, a venit cu primul număr din Playboy, cu Dana Săvuică, și mi-a spus: „Dacă vreodată ți se va oferi ocazia să pozezi în această revistă, te rog, tată, să pozezi!’. L-am făcut în toate felurile, cum să mă vezi tu, tatăl meu, dezbrăcată în această revistă! Lucian mi-a promis marea cu sarea, mi-a promis că nu va fi acolo decât el și fotograful”, a povestit Andreea Bănică, în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Andreea Bănică a mărturisit că i-a fost foarte rușine, după ce a apărut revista pe piață.

„Mi-au scos bikini în photoshop, atât de mare era rușinea mea. Când a apărut revista, mergeam cu capul în pământ, nu mi-a plăcut coperta. Au vrut ei să facă acea copertă, eu nu mi-am dorit-o, nu-mi plăcea acea poziție, mă uitam strâmb, nu mi-a plăcut deloc. Mi-a fost rușine. Dar acei bani au fost importanți în viața mea. Cea mai mare parte din bani a unui apartament pe care-l am și azi și de care mă bucur”, a mai spus vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Descopera cum poti combate natural raceala

realitatea

Mandy Moore îl desființează pe fostul ei soț, Ryan Adams, acuzat de abuz emoțional și sexual

Andreea Damian

Femeile zodiacului care nu se vor lăsa niciodată controlate de un bărbat

Andreea Damian

Tendințe primăvară/vară 2021 | Ce accesorii să adopți dacă ai peste 50 de ani

Andreea Damian

Cum arată „femeia ideală” în 11 țări diferite

Andreea Damian

Meghan, ducesă de Sussex, și-a câștigat un nou titlu

Andreea Damian

Scrie un comentariu