Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Supă de dovleac cu migdale

INGREDIENETE:
– 1 dovleac de 1,5 – 2 kg
– 3 bucăți de usturoi
– o jumătate de ardei iute
– o linguriță de chimen
– o linguriță de coriandru
– o treime de cană de migdale
– 2 cepe
– 2 linguri de ulei de măsline
– 50 grame de smântână
– 1 litru de supă de pui sau legume
– sare după gust
– piper la fel ca sarea

PASUL 1. Puneți dovleacul, decojit și tăiat cubulețe, usturoiul, ardeiul iute, migdalele și cepele tăiate mare, la copt preț de vreo 30 de minute. Presărați chimenul și coriandrul peste aceste ingrediente înainte de a le băga la cuptor.

PASUL 2. După cele 30 de minute, scoateți tava din cuptor și puneți ingredientele, împreună cu supa caldă, într-un blender. Amestecați până ce consistența supei devine omogenă.

PASUL 3. Se servește cu smântână și, opțional, puteți adăuga și câteva migdale coapte, tăiate la mărime medie sau crutoane. Cam asta e tot, cu sarea și piperul aferente.

PASUL 4. Poftă tabună!

ARTICOLE SIMILARE

Conrad Murray împarte celula cu cumnatul lui Michael Jackson

realitatea

Echinocţiu – azi începe oficial primăvara cu alaiul ei de… fulgi

realitatea

Daniela Crudu spune cum vede munca unui ginecolog! Răspunsul te va lăsa mască

“Lord of the Dance” al lui Michael Flatley – prezentat la București

realitatea

Suri Cruise va primi cadouri de 130.000$ de Crăciun

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, interviu cu Abi Weeds, fiica fondatoarei Essential Care

realitatea

Scrie un comentariu