Tabu
PEOPLESlider

Delia, o nouă achiziție extravagantă. Valorează peste 1000 de euro

Delia și-a surprins din nou fanii, după ce a postat o imagine cu noii ei adidași, pe care artista a dat peste 1000 de euro. Este vorba despre o pereche de adidași Balenciaga, cu un design supradimensionat ce nu trece neobservat.

Artista i-a surprins pe fanii săi cu cea mai recentă achiziție: o pereche de adidași Balenciaga, care au costat 1100 de euro, echivalentul a aproximativ 5.473 de lei. Adidașii din plasă albă, neagră și gri, confecționați din TPU (poliuretan termoplastic) și cauciuc, sunt inclusi în colecția de toamnă a anului 2024 a casei de modă Balenciaga. „Mi-am luat bărcile, șalupele”, a transmis artista, potrivit Cancan.

Imagine

În luna martie, artista a surprins pe toată lumea purtând o geacă și o căciulă din rafie, aparent create de mâinile ei, dar provenind de la un brand de renume.

Delia a explicat recent că folosește hainele pentru a se proteja și pentru a nu se expune prea mult. „Poate păstrez chestia asta pentru a mă reinventa la un moment dat. Să faci o schimbare de imagine și efectiv schimbi măsurile hainelor. E după cum te simți. Pentru mine hainele sunt un soi de protecție. Vreau să fiu protejată. Vreau să se uite oamenii la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului pe care l-am trăit și eu.

Nu mă vezi nici la iUmor cu decolteu. Nu mă vezi nicăieri. Nu știu cu ce să mă mai acopăr. E o fază prin care trec, poate o să-mi treacă. Nu despre a fi pudică. E despre tâmpeniile care mi-au rămas în cap de când eram copil, probabil. La bază așa sunt. Eu trebuie să fiu în control total”, a spus Delia Matache în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce va face Florin Călinescu după demisie. Primele declarații despre noul proiect

Andreea Damian

Margot Robbie este însărcinată cu primul copil

Andreea Damian

O celebritate își vinde cu 12.000 $ lacrimile strânse după despărțirea de iubit

Andreea Damian

Șapte lucruri de făcut în weekend ca să începi săptămâna în forță

Andreea Damian

Robert de Niro, un nou atac virulent la adresa lui Donald Trump

Andreea Damian

Portocalele nu sunt doar niște fructe de sezon, din ele se face o super marmeladă

realitatea

Scrie un comentariu