Tabu
PEOPLESlider

Shiloh Pitt a renunțat la numele tatălui ei. Cum a reacționat celebrul actor

Brad Pitt s-a întristat după ce a auzit că fiica lui Shiloh, în vârstă de 18 ani, vrea să renunțe la numele lui, scrie presa de peste Ocean.

Prima care și-a manifestat dorința de a renunța la numele tatăului a fost Vivienne. Recent, ea s-a semnat pe creditele musicalului produs de mama ei, la care a contribuit și ea, cu numele de Jolie și nu Pitt, cel oficial. 

Acum, prima născută a cuplului, Shiloh, a început demersurile legale de a renunța la numele de familie Pitt și de a-l prelua pe cel de Jolie. Shiloh a împlinit 18 ani pe 27 mai, și se pare că acum legea îi permite să facă astfel de demersuri, scrie alistmagazine.ro. Ea a depus o petiție la un tribunal din Los Angeles pentru a elimina numele „Pitt”, dorind să fie cunoscută sub numele de Shiloh Nouvel Jolie . O sursă apropiată de familie a declarat pentru E! News că din 2 iunie Shiloh și-a angajat propriul avocat pentru a se ocupa de caz. 

La o săptămână după ce Shiloh a spus că vrea să renunțe la numele „Pitt”, o sursă apropiată actorului le-a spus jurnaliștilor de la PEOPLE că tatăl celor șase copii este „la curent cu această situație și supărat” după decizia fiicei.

„Știe despre asta și este supărat că Shiloh a renunțat la numele lui de familie. El nu a simțit niciodată mai multă bucurie decât atunci când s-a născut ea. Întotdeauna și-a dorit o fiică”, spune sursa. „După ce copiii lui s-au îndepărtat de el, acest gând nu este ușor de suportat pentru Brad. Își iubește copiii și îi este dor de ei. Este foarte trist”, a adaugat sursa publicației. „Este fericit alături de Ines de Ramon, dar despărțirea de copiii lui îl doare”, a continuat persoana din anturajul actorului. 

​Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne. Dintre aceștia, trei sunt biologici: Shiloh (18 ani) și gemenii Vivienne și Knox (15 ani).

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Zi tristă pentru Adelina Pestrițu. Și-a pierdut cea mai bună prietenă: „Nu a mai putut fi salvată de medici”

Andreea Damian

Vedetă iUmor, bătută la metrou, după ce a înjurat un bărbat din greșeală

Andreea Damian

Soții Obama au demonstrat că formează un cuplu cool la concertul lui Beyonce. VIDEO viral

Andreea Damian

Trend alert | Căpșunele, cel mai cool și fresh imprimeu al verii

Andreea Damian

Cristina Cioran, dezvăluiri uluitoare despre împăcarea cu Alex Dobrescu

Andreea Damian

Majda Aboulumosha, momente de fericire în viața ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu