Tabu
PEOPLESlider

Cum de Kate Middleton mai are păr după ședințele de chimioterapie

Prințesa Catherine de Wales a uimit pe toată lumea cu prima ei apariție publică în câteva luni. Oamenii au fost uimiți de părul ei, mai ales că a urmat ședințe de chimioterapie.

Kate Middleton a avut un an incredibil de provocator, revenind în ochii publicului la patru luni după ce a început chimioterapia. Kate a fost diagnosticată cu cancer și se recuperează acasă, la Windsor, cu sprijinul soțului ei, Prințul William, și al familiei Middleton.

Mama a trei copii a cerut timp, spațiu și intimitate pentru familia ei când a anunțat că este tratată pentru o formă de cancer nedezvăluită.

Ea a avut o apariție uimitoare la Trooping the Color pentru parada zilei de naștere a Regelui Charles al III-lea din Londra, întorcând capetele cu rochia și părul ei superbe. Acesta a fost primul eveniment public al lui Catherine de la diagnosticul ei și i-a uimit pe toată lumea într-o rochie albă cu detalii negre.

Kate și-a completat ținuta, purtată la un alt eveniment anterior, cu o pălărie albă, cercei de perle și broșa regimentală a gardienilor irlandezi, onorându-și rolul. Părul ei a fost coafat într-un coc jos, cu detalii complicate și pe acest detaliu s-au concentrat în cea mai mare parte oamenii.

Mulți i-au pus la îndoială părul, având în vedere că a făcut chimioterapie. Unii chiar s-au îndoit că ar fi fost Prințesa de Wales. „Nu este ea”, a comentat cineva neîncrezător, în timp ce altul a spus: „Nu este Kate”.

Un utilizator și-a exprimat curiozitatea reală, spunând: „Vrei să știi cum își păstrează părul prin chimioterapie… Aceasta este o întrebare serioasă. Nu fac cercetări sau ceva de genul ăsta…”

„Poți să faci chimioterapie și să nu îți pierzi părul?”, a întrebat altcineva, sau alții au comentat cu lucruri de genul: „William a fost cu ea? Și dacă face chimio, cum de mai are părul?”.

Comentariile au continuat , iar un utilizator a comentat sub un videoclip care o afișează pe prințesă cu fiica ei Charlotte: „Nu este ea însăși, dar mi se pare puțin ciudat că după 6 luni de chimio încă arată bine. Adică să o binecuvântez dacă acesta este cazul, dar încă cred că se întâmplă altceva.”

În mijlocul întrebărilor și curiozității, oamenii nu s-au putut abține să nu simtă bucurie văzând-o pe Kate revenind în ochii publicului la fel de uimitoare ca întotdeauna. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Țara unde milioane de oameni riscă închisoare pentru sex în afara căsătoriei

Andreea Damian

Cum faci față băgăcioșilor?

Andreea Damian

Clipul TIFF cu Oana Pellea și Maia Morgenstern șochează habotnicii

În ce ținută s-a schimbat Cătălina Ponor la petrecere de nuntă. A făcut o alegere nonconformistă

Andreea Damian

Rebel Wilson a dezvăluit că este bisexuală. Cine e iubita sa

Andreea Damian

Ce probleme de sănătate are Roxana Ciuhulescu după participarea la Survivor

Andreea Damian

Scrie un comentariu