Tabu
PEOPLESlider

Monica Gabor a reacționat, după ce a văzut imaginile cu fiica sa în România

Irina și Irinel Columbeanu s-au revăzut pentru prima oară după șase ani. Fostul milionar a mărturisit că aștepta această revedere cu sufletul la gură, motiv pentru care cu greu a reușit să-și stăpânească emoțiile atunci când și-a revăzut fiica. 

Cei doi au profitat din plin de timpul petrecut împreună.

Irinuca a avut numai cuvinte de laudă la adresa tatălui său, recunoscând că se simte recunoscătoare pentru faptul că l-a putut revedea după atât de multă vreme.

Ulterior a ajuns în România și Ramona Gabor, fiind așteptată la aeroport chiar de către nepoata ei. Cele două au plecat împreună într-o escapadă prin țară, petrecând timp împreună în calitate de mătușă și nepoată. 

Prima dată au vizitat orașul Bacău, locul natal al mamei sale, Monica Gabor. Nu a fost singurul oraș pe care Irinuca l-a vizitat în scurta ei călătorie în România. Pe lângă Cluj-Napoca, fiica lui Irinel Columeanu a ajuns și la Iași, de unde a și postat mai multe fotografii pe rețelele sociale. Mama sa, Monica Gabor, a reacționat imediat în secțiunea de comentarii.

„Fata mea preferată din lume”, a fost comentariul postat de Monica Gabor. „Te iubesc”, i-a răspuns imediat Irina Columbeanu, semn că cele două au o relație demnă de invidiat.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

7 expresii folosite de oameni in mod obisnuit atunci cand spun minciuni

realitatea

Spike Lee va conduce juriul Festivalului de Film de la Cannes din 2020

realitatea

Ashton Kutcher a salvat 6.000 de copii din mâinile traficanţilor de persoane

Andreea Damian

Ce se întâmplă cu noul sezon Chefi la cuțite după plecarea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Despre copilarie

realitatea

10 replici pe care nu e bine sa le folosesti pentru o persoana care sufera de depresie

realitatea

Scrie un comentariu