Tabu
PEOPLESlider

Doliu la Hollywood! A murit actorul din filmul „The Bodyguard”

Bill Cobbs, remarcabilul actor afro-american care a jucat în peste 150 de filme şi seriale de televiziune, a murit marţi, la vârsta de 90 de ani, a anunţat familia sa, potrivit Agerpres.

„Un partener îndrăgit, frate mai mare, unchi, părinte surogat, naş şi prieten, Bill şi-a celebrat recent cu bucurie cea de-a 90-a aniversare înconjurat de persoanele dragi”, a scris pe Facebook fratele lui, Thomas Cobbs, adăugând că actorul a murit „împăcat” în locuinţa sa din California.

De-a lungul unei cariere care a început în anii 1970, Bill Cobbs a jucat în filme precum „The Bodyguard”, alături de Whitney Houston şi Kevin Costner, şi „Night at the Museum”, alături de Ben Stiller.

A avut apariţii episodice în serialul „Walker, Texas Ranger” şi un mic rol în serialul HBO de mare succes „The Sopranos”. Bill Cobbs fost recompensat cu un premiu Daytime Emmy în 2020 pentru rolul interpretat în serialul canadian pentru copii „Dino Dana”.

Bill Cobbs, născut în Cleveland, Ohio, a fost militar în Forţele Aeriene americane timp de opt ani înainte să-şi înceapă cariera actoricească, la vârsta de 36 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Mirela Vaida nu merge în stațiunile de pe litoralul românesc: „Nu cred că o să mai ajung vreodată”

Andreea Damian

Pepe și Raluca Pastramă, decizie de ultimă oră în privința divorțului

Andreea Damian

Evenimente culturale de Ziua României

Ciocîrlan

Natalie Imbruglia a născut primul ei copil

Andreea Damian

Anamaria Prodan, anunț neașteptat, în plin scandal de divorț. Impresara a spus „da” de Dragobete

Andreea Damian

Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”

Andreea Damian

Scrie un comentariu