Tabu
Noutați

Românilor le place să se înfrumusețeze

Românii sunt tot mai interesați de tratamentele de înfrumusețare, inclusiv cele dermatologice și estetice. Femeile reprezintă 85% dintre clienți, dar și numărul bărbaților care apelează la servicii de înfrumusețare este în creștere. Acest trend este susținut de preferința tot mai mare pentru un ten perfect, în conformitate cu trendul global de „skin malism”, care promovează un make-up lejer și natural. 

La Swiss Clinics s-a organizat un eveniment exclusivist – Beauty Party – unde participanții s-au bucurat de tratamente de înfrumusețare de top într-un cadru elegant și prietenos. Pe 1 august s-a organizat Beauty Party un eveniment dedicat frumuseții și relaxării. Invitații s-au bucurat de tratamente și consultanță de frumusețe, într-o atmosferă relaxantă și rafinată . 

Activități și tratamente:

  • Tratamente cu Botox: Specialiștii Swiss Clinics certificați au oferit tratamente personalizate cu Botox, ajutând participanții să reducă vizibil ridurile și liniile fine
  • Injectări cu Acid Hialuronic: Tratamentele de mărire și conturare a buzelor au fost printre favoritele pacientelor oferind volum și definiție într-un mod natural
  • Consultanță de frumusețe: Fiecare participant a beneficiat de o consultație personalizată, primind recomandări specifice pentru nevoile lor estetice

Beauty Party aduce împreună oameni frumoși într-o atmosferă de relaxare și răsfăț. Echipa Swiss Clinics este recunoscătoare tuturor participanților și abia așteaptă să organizeze următorul eveniment, oferind și mai multe surprize. Rămâneți conectați pentru a afla despre viitoarele evenimente și ofertele exclusive de la Swiss Clinics. 

Swiss Clinics – Arhitects of you 

Swiss Clinics este unul dintre cele mai mari lanțuri de clinici existent în peste 40 de orașe din România, dedicat oferirii de servicii medicale estetice de calitate. Swiss Clinics, un jucător de top în industrie, se concentrează pe medicina estetică, atât minim invazivă, cât și chirurgicală, dermatologie, stomatologie, ginecologie și o divizie specializată pentru bărbați. Utilizând cele mai noi tehnologii și cele mai eficiente proceduri medicale, experții Swiss Clinics se asigură că sănătatea și frumusețea pacienților sunt prioritare. Medicii sunt arhitecții schimbării, iar schimbarea este abordată la cele mai înalte standarde pentru ca parteneriatul dintre medic și pacient să creeze cele mai bune rezultate. 

Valorile companiei sunt empatie, perseverență și responsabilitate. În cadrul clinicilor, pacienții au parte de cele mai bune condiții în care să aibă loc transformarea lor. Cu o echipă de specialiști experimentați și o abordare centrată pe pacient, experții Swiss Clinics oferă soluții personalizate și experiențe unice transformatoare, ce răspund nevoilor și dorințelor pacienților, atât în prezent, cât și în viitor. 

Pentru mai multe informații despre Swiss Clinics sau pentru a rezerva o consultație, vă rugăm să vizitați site-ul www.swissclinics.ro sau să îi contactați direct la 021 9093 sau e-mail: [email protected].

 

Scrie un comentariu