Tabu
PEOPLESlider

SAM SMITH A PRIMIT PRIMUL DISC DE DIAMANT OFERIT DE ROMÂNIA UNUI ARTIST

UNTOLD a reușit să înregistreze un număr total de 427.000 de spectatori, în 4 zile de festival, potrivit datelor transmise de organizatori. Cea mai populară seară a fost sâmbătă, când pe scenă a urcat Sam Smith. În acea zi, la UNTOLD au participat 120.000 de oameni.

Show-ul live al artistului pop-rock Lenny Kravitz, momentul cel mai așteptat al ediției de anul acesta a festivalului a fost unul memorabil, spun cei care au participat. Nu au lipsit hiturile „Are You Gonna Go My Way”, „I’m a Believer”, „I Belong To You”, „American Woman” sau “Fly Away”.

Tot vineri seara, DJ-ul Alok a adus un tribut regretatului Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix. Publicul a cântat la acel moment versurile piesei „Nunta”.

Sâmbătă a fost seara lui Sam Smith. Zeci de mii de fani au celebrat alături de artistul britanic muzica, libertatea, și toleranța.

În cadrul festivalului UNTOLD, Sam Smith a avut ocazia să întâlnească 12 supraviețuitori în lupta cu cancerul, veniți din 12 țări diferite, prin intermediul organizației Youth Cancer Europe. Aceste întâlniri au fost pline de emoție, artistul exprimându-și recunoștința prin îmbrățișări și autografe pentru acești tineri.

Muzicianul britanic a primit, în cadrul festivalului UNTOLD, primul disc de diamant oferit de România unui artist. Universal Music Romania i-a oferit Discul de Diamant pentru Gloria și In The Lonely Hour, fiind prima certificare de acest gen din țara noastră. Recent, Uniunea Producătorilor de Fonograme din România a aprobat certificarea cu discul de diamant, pe lângă cele deja existente: discul de platină și discul de aur.

La anul, UNTOLD va celebra ediția aniversară cu numărul 10.

20.000 de abonamente au fost deja achiziționate pentru 2025.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată bustul Sânzianei Buruiană după 8 ani de alăptat 

Andreea Damian

Elena Băsescu, apariție neașteptată la brațul lui Codin Maticiuc

Tabu Tabu

De ce o parte a feței tale este mai atractivă decât cealaltă

Andreea Damian

Serena Williams o apără pe Meghan Markle, după interviul exploziv. Ce mesaj îi transmite

Andreea Damian

Cătălin Botezatu, contract uriaș cu statul pentru măști și combinezoane, în plină pandemie

Andreea Damian

Reteta vegetariana pentru o vara racoroasa – vinete umplute

realitatea

Scrie un comentariu