Tabu
PEOPLESlider

UNDE ȘI-A PETRECUT DAVID POPOVICI VACANȚA, DUPĂ JOCURILE OLIMPICE DE LA PARIS 2024

David Popovici s-a bucurat de o vacanță imediat după ce a încheiat Jocurile Olimpice de la Paris 2024, unde a câștigat o medalie de aur și una de bronz.

La scurt timp după încheierea competiției, sportivul s-a întors în România, unde nu a stat pentru foarte multă vreme. El a plecat într-o vacanță împreună cu Taisia Nițuleasa.

În interviurile pe care le-a oferit, David Popovici a explicat că avea nevoie de o escapadă după multele ore de antrenament și pregătire. În schimb, el nu a dezvăluit destinația, însă un prezentator de la Pro TV l-a dat de gol.

Se pare că David Popovici și Taisia Nițuleasa s-au bucurat de o vacanță în Bali. Bogdan Ciudoiu, prezentator al emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, l-a întâlnit pe sportiv pe aeroportul de acolo, au făcut și câteva poze, iar prezentatorul a dezvăluit câteva impresii despre înotător. 

„Știi că se zice Nu-ți întâlni eroii că vei fi dezamăgit? O fi adevărată în cazul multora, dar nu și în cazul lui David. L-am întâlnit în aeroportul din Bali și am rămas impresionat de naturalețea, deschiderea și candoarea lui. Lucruri pe care le știam cumva despre el, dar cuvintele pe care le-am schimbat în cele 4-5 minute mi-au demonstrat că este, într-adevăr, un om special. Onorat să-ți strâng mâna, David Popovici! Felicitări pentru tot ce faci și tot ce ești! Succes! ????”, a scris pe Facebook Bogdan Ciudoiu.

Imagine

Fanii au reacționat când au văzut poza cu cei doi: „Și eu l-am întâlnit în avion astă-vară. El venea de la Roma, eu din America. A călătorit din Turcia la clasa a doua precum oamenii de rând. A fost aplaudat de către toți călătorii Este un mare sportiv cu mult bun-simț”, „David nu este doar un campion, el este și un munte de înțelepciune! Dumnezeu să-i călăuzească pașii”, „Valorile adevărate sunt modeste și normale”.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe! Suma colosală cu care l-a „ademenit” Disney

Andreea Damian

Al Bano aniversează împlinirea vârstei de 80 de ani în concert la SALA PALATULUI din București

Andreea Damian

Noi contre între Melania și Ivanka Trump. Carte plină cu dezvăluiri despre relația lor

Andreea Damian

Cântăreața Pink și fiul ei de 3 ani, infectați cu COVID-19

Andreea Damian

Emma Răducanu, mesaj în românește pentru fanii din România – VIDEO

Andreea Damian

Cynthia Nixon din „Totul despre sex” candidează pentru fotoliul de guvernator de New York

Andreea Damian

Scrie un comentariu