Tabu
PEOPLESlider

JENNIFER LOPEZ CERE DIVORȚUL DE BEN AFFLECK, DUPĂ DOAR DOI ANI DE CĂSNICIE

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez a intentat divorţ de soţul ei, Ben Affleck, după doi ani de căsnicie.

Potrivit site-ului de divertisment TMZ, Lopez, născută în Puerto Rico, a depus marţi actele de divorţ la Curtea Superioară a comitatului Los Angeles. „Diva din Bronx” nu a depus documentele prin intermediul unui avocat, ci a făcut singură demersul. 

Potrivit site-ului, Lopez a stabilit în documentul legal data despărţirii de partenerul său pe 26 aprilie, cu puţin peste o săptămână înainte de Gala Muzeului Metropolitan din 6 mai, la care a participat singură, dând naştere unor zvonuri privind căsătoria lor. 

Ultimul eveniment public la care au participat împreună a fost un meci al echipei Los Angeles Lakers, pe 16 martie, potrivit Agerpres. De fapt, la cea de-a doua aniversare a căsătoriei lor, în iulie, nu a existat nicio sărbătoare, deoarece erau deja separaţi, ceea ce se pare că s-a întâmplat din luna mai, când presa a scris că actorul a părăsit reşedinţa de 60 de milioane de dolari pe care o împărţea cu Lopez. 

Potrivit relatărilor, Affleck ar prefera o viaţă liniştită departe de mass-media, în timp ce soţia sa se bucură de atenţia presei. După ce a plecat de acasă, Affleck a închiriat o proprietate în apropiere de locul unde locuiesc copiii pe care i-a avut cu actriţa Jennifer Garner, de unde a continuat să lucreze la proiectele sale şi apoi şi-a cumpărat o casă.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Doliu la Hollywood! A murit actorul din filmul „The Bodyguard”

Andreea Damian

Motivul pentru care Carla’s Dreams își ascunde chipul

Andreea Damian

Fotomodelul Bar Refaeli are probleme mari cu legea

Andreea Damian

Uber va investi în viitor mai mult în biciclete

realitatea

Andreea Berecleanu și-a sărbătorit mama! Ce mesaj i-a transmis

Tabu Tabu

Premiile Oscar 2021 | Gala, transmisă din mai multe locuri. Când vor fi anunțate nominalizările

Andreea Damian

Scrie un comentariu