Tabu
LIFE & LOVE

Ce înseamnă abrosexual? Generația TikTok are o nouă orientare 

Pe social media, cei care se identifică drept ”abrosexual” își descriu orientarea sexuală drept o parte a personalității lor care se schimbă și este fluidă.

Pe TiKTok, userul @luciaismagic a dezvăluit pentru cei 444.000 de urmăritori că ”termenul abrosexual este folosit pentru a descrie oameni a căror sexualitate se schimbă de-a lungul timpului”.

Jurnalista Emma Flint a vorbit deschis despre abrosexualitatea ei. Aceasta a mărturisit că, în timpul adolescenței ei, în anii 90, nu auzise niciodată de termenul acesta.

”Erai ori straight, ori gay ori lesbiană. Orice altceva părea inventat”.

Acum doi ani, aceasta a realizat că orientarea ei fluctează între a fi lesbiană și bisexuală. A decis că abrosexualitatea i se potrivește, în ciuda comentariilor neplăcute primite de la prieteni, inclusiv ”săptămâna trecută, era lesbiană”.

Aceasta a adăugat că abrosexualitatea este diferită de pansexualitate, deși un abrosexual se poate identifica de-a lungul vieții drept pansexual.

”Nu este o alegere, schimbările pur și simplu se întâmplă. Câteodată, ește atrasă de bărbați, apoi brusc începi să fii atrasă de femei. Apoi, ca din senin, te întorci la bărbați”.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Ginghină dă sfaturi pentru cei cu căsnicii care „scârție”

Tabu Tabu

7 sfaturi pentru un menage a trois perfect

realitatea

Ozana Barabancea: “Eu sunt o aparitie! Eu aleg barbatii, nu ei pe mine!”

Cele mai ridicole 7 mituri despre sex. Al doilea te va face să râzi cu lacrimi

Andreea Damian

Gelozia. De la sentiment nevinovat la factor daunator

realitatea

Primul cuplu care testeză gelul contraceptiv pentru bărbați susține că stimulează și libidoul

Andreea Damian

Scrie un comentariu