Tabu
PEOPLESlider

Mama și sora cântăreței Mariah Carey au murit în aceeaşi zi

Mama și sora cântăreței Mariah Carey au murit în aceeaşi zi, în weekend, a anunțat vedeta americană, scrie The Guardian.

„Inima mea este frântă de faptul că mi-am pierdut mama, Patricia, în acest weekend”, a declarat Mariah Carey luni. „Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea, Alison, şi-a pierdut viaţa în aceeaşi zi”.

Cântăreaţa câştigătoare a premiului Grammy a spus că se simte binecuvântată că a petrecut timp cu mama ei în săptămâna dinaintea morţii sale.  

Nu au fost făcute publice detalii cu privire la cauzele decesului. Patricia, în vârstă de 87 de ani, a fost cântăreaţă de operă şi antrenoare vocală de origine irlandezo-americană.

În cartea de memorii a lui Carey din 2020, The Meaning of Mariah Carey, cântăreaţa câştigătoare a cinci premii Grammy şi-a detaliat relaţia complicată cu mama sa, spunând că aceasta i-a provocat „atât de multă durere şi confuzie”. Carey, în vârstă de 55 de ani, a declarat că între ele a apărut competiţia. Invidia profesională „vine odată cu succesul, dar când persoana este mama ta şi invidia apare la o vârstă atât de fragedă, este deosebit de dureros”, a adăugat ea. Într-un interviu acordat lui Gayle King în 2022, cântăreaţa a declarat că a fost „cu siguranţă” afectată de criticile mamei sale când era mică.

Pe de altă parte însă, ea a vorbit despre dragostea profundă pe care a simțit-o pentru mama ei: „Pentru Pat, mama mea, care, prin toate acestea, cred că a făcut tot ce a putut mai bine. Te voi iubi cât de mult voi putea, întotdeauna”.

Despre sora ei, Mariah Carey a scris că, pentru o vreme, a fost „mai sigur din punct de vedere emoțional și fizic” pentru ea să nu aibă niciun contact cu aceasta.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Schimbările climatice provoacă răspândirea virusurilor fatale la mamiferele marine

realitatea

Placido Domingo este acuzat de abuz sexual de încă unsprezece femei

realitatea

Top cinci vedete care au pierdut averi din cauza jocurilor de noroc

realitatea

Scarlett Johansson a povestit despre rolul Văduvei Negre din noul film Marvel

realitatea

Singurul român care a fost la extravaganta petrecere cu  miliardari din India

Andreea Damian

Emmanuel Macron i-a promis lui Donald Trump că-i va trimite un nou copac

Andreea Damian

Scrie un comentariu