Tabu
PEOPLESlider

Daniel Iordăchioaie a slăbit 42 de kilograme în trei luni. Care este secretul acestei schimbări totale

Daniel Iordăchioaie a slăbit 42 de kg în trei luni, deși nu și-a propus să piardă kilograme, iar acest lucru s-a întâmplat pur și simplu.

Artistul în vârstă de 56 de ani a dezvăluit că a slăbit fără să apeleze la sport sau la o dietă, ci totul se datorează unei frumoase povești de dragoste pe care o trăiește alături de logodnica sa, Rosa. Cei doi s-au logodit în vacanța din Istanbul, chiar de ziua ei, iar acum își doresc să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

„Cele 42 de kilograme le-am slăbit în aproape trei luni. Sunt mulți care vor să slăbească, dar nu iubesc așa. E într-adevăr consumator acest sentiment, dar e frumos. Ne-am cunoscut și ne-am iubit”, a mărturisit Daniel Iordăchioaie, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Artistul a vorbit şi despre legătura sa cu Rosa, menționând că între ei există o diferență de vârstă de opt ani, el fiind mai mare. 

Ambii au fost căsătoriți anterior: „Ea nu e artistă, ne-am logodit de ziua ei, pe vaporaș, pe Bosfor, în Istanbul. A fost minunat.  O cheamă Rosa. Între noi este o diferență de vârstă ideală, opt ani, eu sunt mai mare. Amândoi am mai fost căsătoriți. O să urmeze și nunta! Eu am slăbit exact în perioada asta. Sunt prieteni de-ai mei, de familie, care m-au văzut trei, patru luni mai târziu și au rămas mască”.

Daniel Iordăchioaie este divorțat de 11 ani. Din 2000 până în 2013 a fost căsătorit cu Nouria Nouri, iar din căsnicie au rezultat doi copii, respectiv o fiică, pe nume Salma Nicole Iordăchioaie și un fiu, pe nume Darius Iordăchioaie.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Mădălina Ghenea, mesaj surprinzător din partea mamei lui Elon Musk

Andreea Damian

Pink trece prin momente foarte dificile. A fost internată de urgență

Andreea Damian

Adrienne Kolesza, polițista sexy de pe Instagram. Șoferii o imploră să-i amendeze

Andreea Damian

Contraceptivele pentru bărbați trec testul de siguranţă și vor deveni realitate în curând

Andreea Damian

Ce alte pasiuni mai are Gina Pistol în afară de televiziune și gătit

Tabu Tabu

6 motive pentru care plânsul ar putea fi benefic pentru sănătate

Andreea Damian

Scrie un comentariu