Tabu
PEOPLESlider

Viviana Sposub, felicitată pentru sarcină. Bruneta și-a arătat burtica pe rețelele de socializare

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, în urmă cu mai multe luni și, de atunci, cei doi sunt de nedespărțit.

Recent, Viviana Sposub a avut o apariție de zile mari, în mediul online, iar filmarea pe care a postat-o a stârnit un val puternic de reacții. Iubita lui George Burcea a făcut senzație, atunci când și-a arătat burtica.

Ea a încărcat o filmare, pe contul ei de TikTok, în care apare purtând o rochie neagră, mulată. Aceasta se mângâie pe burtică, așa cum fac femeile gravide, însă nu anunță nicio sarcină, ci face haz de necaz, după ce a mâncat foarte mult la o nuntă.

„Ai băgat aperitiv, prăjituri, pește, prăjituri, sarmale, prăjituri, friptură, prăjituri, dar tot aștepți tortul”, a scris Viviana, în dreptul filmulețului. Fanii acesteia s-au grăbit, însă, să o felicite, crezând că urmează să devină părinți: „Acolo pare a fi ceva mai mult decât mâncare”, „Nu cumva tu ești însărcinată?”, „Sarcină ușoară”.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Viviana Sposub și George Burcea vor să își întemeieze o familie, în viitor, dar acest lucru mai are de așteptat. În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva, Viviana a mărturisit că va începe și acest capitol din viața ei, atunci când va fi cazul.

 „Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viiorul apropiat, dar, cu siguranță, voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna. Îmi plac foarte mul copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, a precizat fosta concurentă de la „Ferma Vedetelor”.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată apartamentul de lux în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea

Andreea Damian

Mario Fresh, gestul care a sensibilizat milioane de fani de pe Internet

Tabu Tabu

Hepatita ar putea fi eliminată complet până în anul 2030

Andreea Damian

Meghan Markle a purtat o rochie de mireasă Givenchy și voal de 5 metri

Andreea Damian

De ce e bine să ascunzi un săpun în încălțămintea de stradă

Andreea Damian

Florin Călinescu revine pe micul ecran ca jurat într-o populară emisiune

Andreea Damian

Scrie un comentariu