Tabu
PEOPLESlider

Alina Pușcău, invitată la nunta prințesei norvegiene Martha Louise cu șamanul Durek Verrett. Cum a apărut românca

Alina Pușcău a participat la prințesei norvegiene Martha Louise cu șamanul Durek Verrett, eveniment care a avut loc într-un hotel din Geiranger, un sat turistic situat într-un fiord pe coasta de vest a Norvegiei.

Prințesa Martha Louise s-a căsătorit sâmbătă, 31 august, cu șamanul Durek Verrett. Mireasa a sosit la eveniment purtând o rochie albă, în manieră tradiţională, şi o diademă pe care i-a oferit-o bunicul său, regele Olav, când a împlinit vârsta de 18 ani, potrivit unor fotografii publicate de presa norvegiană, care a reuşit să imortalizeze mai multe momente. Durek a purtat un costum negru şi un brâu aurit. 

Printre invitații de la nunta regală din Norvegia s-a aflat și o româncă celebră. Este vorba despre Alina Pușcău, fotomodelul care trăiește de ani buni în America. Ea a luat parte la cele patru zile de festivități, unde a schimbat mai multe ținute elegante.

Imagine

Alina Pușcău a îmbrăcat o rochie de lungime medie, cu motive tradiționale în partea din față. Ulterior, românca a îmbrăcat rochii elegante și strălucitoare, care i-au pus în evidență formele. 

„Înainte de nunta regală a Norvegiei, a șamanului Durek și Martha Louise. Atât de recunoscătoare pentru a fi parte din această experiență uimitoare”, a transmis ea pe Instagram, unde a distribuit o fotografie cu ea, unde poartă o rochie neagră, decoltată.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Culiță Sterp, primul mesaj după accident

Andreea Damian

Theo Rose, adevărul despre cum se înțelege, de fapt, cu Smiley

Andreea Damian

“Cum a fost la școală?” De ce urăsc adolescenții această întrebare

realitatea

De ce oamenii care merg repede sunt adesea nefericiți

Andreea Damian

Uleiul de măsline prelungește durata de viață

Andreea Damian

Fotografia emoționantă postată pe Smiley chiar de ziua iubitei sale, Gina Pistol

Andreea Damian

Scrie un comentariu