Tabu
PEOPLESlider

BRIGITTE MACRON JOACĂ ÎN „EMILY IN PARIS”

Brigitte Macron, prima doamnă a Franței va avea o scurtă apariție în serialul „Emily în Paris” într-un episod din sezonul al patrulea. 

 

Conform BFMTV propunerea de a juca în serial a fost făcută de creatorul producției în urmă cu doi ani. În anul 2022, Brigitte Macron i-a primit la Elysée pe Darren Star, creatorul serialului, , precum și pe Lily Collins, actrița principală.

Prima doamnă se va interpreta pe sine și va purta propriile haine, a dezvăluit marți revista Elle, „fără să i se dea instrucțiuni speciale” de către producătorii serialului, cunoscut pentru tendințele în modă pe care le prezintă. Creatorul programului, Darren Star, a declarat pentru Elle că doamna Macron „are un mare talent”. 

„Ideea ne-a venit când Darren Star și cu mine am întâlnit-o la Palatul Élysée în decembrie 2022”, a spus Lily Collins. „Brigitte Macron este un mare fan al serialului și a amuzat-o referirea la adresa sa din primul sezon.”

Este a doua oară când Brigitte Macron se joacă pe sine pe ecran. În 2018, prima doamnă a apărut în „Vestiaires”, un serial de comedie francez care urmărește doi înotători cu handicap. La începutul acestui an, a fost anunțat că în curând va ieși pe piața un film biografic în șase părți intitulat „Brigitte, une femme libre” (Brigitte, o femeie liberă).

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Scena Digitală ⎥ «Felii» cu Ofelia Popii

Ciocîrlan

Ce au primit concurenții de la Survivor de mâncare cât au stat în Republica Dominicană

Andreea Damian

O mai ții minte pe Dana Marijuana? Iată ce frumoasă este fiica ei la 15 ani

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lucian Viziru

Andreea Damian

Misiunea NASA de exploatare a lunii lui Jupiter, cu un pas mai aproape de lansare

Andreea Damian

Robbie Williams nu mai vine la București pe 3 iunie. Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Scrie un comentariu