Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

MARGOT ROBBIE ESTE NOUA IMAGINE A PARFUMULUI CHANEL N°5

Actrița întruchipează ADN-ul parfumului iconic cu eleganță și subtilitate.

Ambasador al Casei Chanel din martie 2018, actrița și producătorul australian Margot Robbie urmărește descendența marilor actrițe care au întruchipat la rândul lor esența acestui parfum unic. 

„Chanel N°5 este unul dintre cele mai emblematice parfumuri din lume. Există o generație impresionantă de talent care a fost asociată cu acest parfum de-a lungul anilor. Este incredibil să faci parte din el astăzi. Sunt atât de onorată să mă alătur acestei lungi liste de talente fabuloase”, a declarat Margot Robbie într-un comunicat de presă.

În așteptarea lansării viitoare a primei campanii video a actriței ca imagine al parfumului, au fost dezvăluite primele fotografii, care demonstrează că Margot Robbie întruchipează parfumul Chanel N°5 la perfecțiune datorită farmecului său natural, eleganței sale atemporale și frumuseții moderne. 

Actrița este însăși imaginea feminității contemporane, rămânând în același timp fidelă spiritului îndrăzneț și sofisticat al casei Chanel. Aspectul său, atât moale, cât și asertiv, reflectă perfect esența acestui parfum legendar, care îmbină tradiția și modernitatea. 

Margot Robbie, cu carisma ei magnetică și prezența captivantă, devine astfel întruparea ideală a femeii Chanel, în același timp liberă, elegantă și hotărâtă.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa te machiezi ca Amy Winehouse

realitatea

3 vedete care si-au facut tatuaje in numele partenerilor… din pacate!

realitatea

Liviu Teodorescu a devenit tătic

Andreea Damian

Suntem la coada clasamentului european și în ceea ce privește munca de acasă

Andreea Damian

Ce sexy s-a pozat Lora în vacanța din Bali

Tabu Tabu

Trupa Divertis revine pe scenă după 15 ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu