Tabu
Noutați

Trotinete copii, cadouri perfecte pentru bucuria copiilor

De mici, copiii sunt foarte curioși și manifestă un mare interes pentru vehicule. Primele încercări de a merge pe ele, încep de la 1,5–2 ani, așa că atunci când alegi trotinete copii trebuie să ții cont de vârsta și siguranța copilului. Indiferent de modelul pe care îl alegi ulterior, structura trotinetei pentru copii este întotdeauna aceeași. Se compune din cel puțin două roți, o punte, o furcă și un ghidon.

Trotinete copii – Caracteristici comune

Majoritatea trotinetelor sunt fabricate din aluminiu, deoarece materialul este atât robust, cât și ușor. Micul echipament sportiv este disponibil în toate culorile, de la albastru și roz, și până la negru, alb, roșu, galben. Designul este similar, deoarece structura dispozitivelor este întotdeauna aceeași și configurată destul de simplu.

Longevitatea depinde în mare măsură de componentele și materialele utilizate, precum și de calitatea manoperei. Rugina și marginile ascuțite nu trebuie să fie prezente la niciunul dintre modelele de trotinete copii. Pentru o experiență de conducere lină, este important ca rolele și rulmenții cu bile instalate să fie de înaltă calitate și să nu fie nevoie să fie înlocuite după doar un sezon.

Trotinete copii – vârsta potrivită

Mulți părinți și bunici se întreabă când este cea mai potrivită vârstă pentru copii de a utiliza trotineta. Producătorii și furnizorii oferă deja informații prețioase în descrierile produselor cu privire la vârsta de la care modelul respectiv este potrivit. Cu toate acestea, aceste instrucțiuni trebuie înțelese ca informații standard, deoarece atât abilitățile de creștere, cât și abilitățile motorii sunt individuale pentru fiecare copil.

Trotinete copii de la 1,5 ani

Pentru cei mai mici copii, există trotinete cu patru roți. Aici se pune un accent deosebit pe stabilitate și siguranță, deoarece abilitățile motorii nu sunt încă foarte dezvoltate. Aceste trotinete stau singure și nu se vor răsturna dacă nu ești atent un moment la copil. 

Trotinete copii de la 2-3 ani

Pentru copiii mici cu abilități motrice foarte bune, există trotinete copii cu trei roți care pot fi folosite de la vârsta de doi ani. Dacă alegi un model cu două roți în față și o roată în spate sau invers, este în cele din urmă o chestiune de preferință.

Adulții trebuie să însoțească întotdeauna copilul la primele plimbări și să-l sprijine activ în învățarea de a merge pe trotinetă. La început, micile eșecuri fac parte din învățare. O suprafață ideală este un gazon plat, tăiat scurt. Deși aici nu sunt posibile viteze rapide, căderile nu sunt deosebit de dureroase. O cască pentru cap reprezintă un minim de echipament de protecție, pentru a proteja capul de răniri. Cotierele  și genunchierele pot crește și ele siguranța, conform mixbo.ro

Trotinetele pentru copii promovează abilitățile motorii și simțul echilibrului și sunt incredibil de distractive. Vârsta de începere depinde de abilitățile motorii ale copilului. Nu contează dacă este băiat sau fată, însă dezvoltarea personală este crucială. Dacă îți dorești ceva distractiv pentru copilul tău, alege trotinete copii de la producători de încredere, cu ghidon reglabil pe înălțime. Trotinetele pentru copii sunt jucării extraordinare de care copiii se pot bucura mult timp.

Scrie un comentariu