Tabu
FASHION

Accesoriul purtat de bunicile noastre va fi din nou în tendințe toamna aceasta

În fiecare sezon, Săptămâna Modei este o oportunitate de a repera tendințele modei care emană de pe podiumuri, dar și de pe asfalt. În timp ce cea de la Londra tocmai s-a încheiat, multe fashioniste britanice și-au scos șosetele până la genunchi; o piesă învechită care a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani.

Când are loc Săptămâna Modei, străzile concurează cu podiumurile. În paralel cu modelele care dezvăluie creațiile caselor și tendințele viitoare care vor domina anotimpurile viitoare, un cu totul alt spectacol prinde contur în stradă. Dacă prezentările colecțiilor dau tonul tendințelor, este la fel de interesant să ne uităm la ținutele purtate de fashioniste. Pentru că hainele pe care le vedem pe pasionații de modă și curioși spun multe despre mișcările de așteptat, cu street style conturând cultura modei moderne. Și această nouă Săptămâna a Modei de la Londra nu face excepție.

Timp de șase zile, marii designeri și artiști și-au dezvăluit colecțiile de primăvară-vară 2025, în timp ce străzile britanice vibrau pe urmele privitorilor. Și într-adevăr, am reușit să vedem multe fashioniste britanice care îmbracă șosete înalte până la genunchi. Ideale pentru temperaturi blânde trebuie spus, ele promit să fie unul dintre accesoriile cheie ale toamnei.

Imagine

De câțiva ani încoace, șosetele înalte până la genunchi sunt un accesoriu de modă în sine. Inițial, aveau un interes practic, chiar medical, în îmbunătățirea circulației sângelui în vene. Începând cu anii 1960, aceste tipuri de șosete înalte s-au eliberat de caracterul practic pentru a se afirma ca o piesă estetică. Odată ascunse, acestea sunt accesorii glamour care ies în evidență și adaugă distincție unei ținute. 

Le poți purta cu o fustă plisată sau creion, o rochie, pantaloni capri sau chiar o cămașă largă. Pantofii pot fi deschiși pentru a arăta mai bine ciorapii, închiși sau chiar cu tocuri. De asemenea, te poți juca cu culoarea ciorapilor tăi, alegându-i negri pentru un look atât grunge, cât și sexy, alb pentru o siluetă neobișnuită sau chiar nud dacă țintești îndrăzneala.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Secretul culorilor: cum le combini fără să dai greș

realitatea

Charity Fashion Fair

realitatea

De ce lumea e înnebunită după acest model atipic de blugi, care costă 166 $

Andreea Damian

Street fashion: Irina

realitatea

Brioșe Chanel și Louis Vuitton

realitatea

5 reguli de stil moştenite de la Coco Chanel

Andreea Damian

Scrie un comentariu