Tabu
FASHION

10 lookuri din Emily in Paris, sezonul 4, pe care nu le poți uita

Moda sezonului acesta este definită de o „întorsătură masculin-feminină pe care nu am mai avut-o până acum”, spune designerul de costume Marylin Fitoussi.

După cel de-al treilea sezon din Emily in Paris, designerul de costume Marylin Fitoussi spunea că ar putea fi în sfârșit timpul ca Emily Cooper, intertrepată de Lily Collins, „să îmbrățișeze, puțin, cultura franceză” – atât în ​​garderoba ei, cât și în viata personala. Acum, cu al patrulea sezon care se desfășoară în două părți pe Netflix, viziunea lui Fitoussi se concentrează.

În sezonul 4, Emily încă pășește prin Orașul Luminii în culori neon și tocuri periculos de înalte, dar optează și pentru pantaloni cu nasturi și blazere care vorbesc cu o sensibilitate franceză mai „matură”. „Deține mult mai mult control, poate mult mai puternic”, a declarat recent Fitoussi pentru Fashionista. „Cred că ceea ce va defini noul sezon este această răsucire masculin-feminină pe care nu am mai avut-o până acum.”

Această nouă estetică, deși nu este neapărat atenuată, se potrivește unei Emily mai în vârstă și mai încrezătoare. Și se încadrează perfect în tendințele modei din acest an: stiluri de bază corporativă, gen neutre și influențate de mediul academic, toate apar în garderoba reinventată a lui Em. Dacă dulapul tău este înfometat de marca de sofisticare urbană a lui Emily, iată de unde să începi cumpărăturile.

Acum, nu vă așteptați ca Emily să înceapă să poarte negru datorită presiunii pariziene. Poate că nimic nu definește mai bine creațiile lui Fitoussi decât culoarea full-tilt, iar garderoba sezonului 4 a lui Collins nu este diferită.

Imagine

Unul dintre primele outfituri ale lui Em este acest ansamblu de culoare galbenă, care prezintă o cămașă din piele Possery purtată peste o bluză cu volane Joli Closet și o fustă mini din catifea Isabel Marant. Niciodată unul care să evite accesoriile, Emily primește o geantă Silvia Tcherassi și colierul ei cu inițiale de diamant pentru a lega totul. 

 

 

 

 

 

 

Imagine

Emily poartă acest set albastru cobalt cu o geantă Pierre Hardy – un semn că, după cum a spus recent Collins pentru Harper’s BAZAAR UK, Emily „poartă literalmente pantaloni acum.”

Imagine

Lui Emily nu i-a fost niciodată frică să poarte pantaloni scurți la birou. Ea intră în agenția ei de marketing de lux în acest sezon într-o pereche de pantaloni scurți Manokhi din piele verde, asortați cu o bluză cu imprimeu scarabe de la La DoubleJ. 

Imagine

Îndrăgita șapcă a lui Emily face o altă apariție în sezonul 4, alături de haina ei masivă de pluș Isabel Marant și cizmele Christian Louboutin peste genunchi. 

Imagine

Un alt look este compus dintr-o cămașă în dungi violet și o vestă cu model Miu Miu, accesorizată cu o cravată asortată, clemă de cravată cu diamante, și inele de argint. Ținuta este o încapsulare perfectă a esteticii ridicate, dar jucăușe a lui Emily, îmbinând croiala clasică cu formele geometrice și culoarea atrăgătoare.

Imagine

Un alt aspect tipic de birou al lui Emily: un cardigan Jacquemus roz cu salopetă Philosophy Di Lorenzo Serafini și tote Kate Spade. După cum a spus recent Fitoussi pentru Forbes : „Mulți oameni îmi spun: „Emily nu își poate permite ceea ce are în dulap”. Și spun: „Desigur că nu, nimeni nu poate!” Dar vrei să o vezi în hanorac și blugi? Nimeni nu vrea să vadă asta. Este pentru imaginație să vadă aceste articole frumoase create de oameni geniali.”

Imagine

În acest look, Emily poartă o cravată împodobită cu flori alb-negru. Fitoussi a rafinat aspectul cu o haină de piele stacojie și o geantă de umăr de la Ozias.

Imagine

Emily se strecoară într-un costum în dungi Tara Jarmon cu o pălărie Panama asortată de la Lastelier. Jacheta și pantalonii sunt Tara Jarmon.

Imagine

Odată ce Emily fuge de la Paris la Roma în sezonul 4 partea 2, ea începe să se îmbrace cu un pic din ceea ce Collins numește „vechiul glamour italian”, a spus ea pentru Netflix. Versiunea lui Emily include acest blazer în carouri și fustă cu talie căzută, combinate cu ochelari de soare Dior și o geantă Saint Laurent.

Imagine

Într-un interviu pentru Netflix, Collins spune că aspectul sezonului 4 partea 2 a fost „foarte inspirat de filmul Roman Holiday, cu eșarfe, cravate și buline în stilul Audrey Hepburn. Explorând Roma cu noul interes amoros Marcello (Eugenio Franceschini), Emily poartă o bluză cu buline de la Vivienne Westwood, asortată cu o jachetă de denim Vivienne Westwood, pantaloni scurți și pantofi Christian Louboutin. O ținută lejeră pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum porți pantalonii cargo cu multe buzunare atunci când te-ai săturat de blugi

Andreea Damian

Natalia Vodianova pozeaza cu inocenta pentru Harper’s Bazaar Russia din aprilie

realitatea

Street fashion: Ioana

realitatea

Kate Moss pe coperta Vogue UK de septembrie

realitatea

Reminder: V for Vintage

realitatea

Cesare Paciotti, campania toamnă-iarnă by Mario Sorrenti

realitatea

Scrie un comentariu