Tabu
PEOPLESlider

Imagini surprinzătoare cu Victor Slav și Andreea Antonescu. Cum au fost surprinși cei doi

Ceea ce mulți nu știu este că Victor Slav a apărut pentru prima dată în lumea mondenă chiar prin intermediul trupei Andre, din care făcea vremea la acea vreme și Andreea Antonescu. 

În urmă cu 20 de ani, Victor Slav a apărut în câteva secvențe ale unui videoclip muzical al trupei Andre, iar acel moment a reprezentat o rampă de lansare pentru el. Trupa Andre era, la acea vreme, extrem de populară, fiind mereu în topurile muzicale din România, i-a propulsat cariera băiatului de la meteo, ceea ce a marcat un început în lumea media și în cea a divertismentului.

Videoclipul filmat la acea perioadă se desfășoară într-un parc de distracții, unde Andreea Antonescu și colega ei de trupă, Andreea Bălan, întâlnesc doi băieți foarte atrăgători, printre care și Victor Slav. Povestea videoclipului îi prezintă pe cei patru tineri într-un cadru plin de energie și romantism, în care se formează rapid o conexiune între ei. 

Momentul care a atras atenția publicului este cel în care personajul interpretat de Victor Slav se apropie de Andreea Antonescu, într-un flirt evident, și încearcă să o sărute și să o îmbrățișeze. Deși aceste imagini au fost extrem de controversate la acea vreme, ele nu au reflectat niciodată o realitate. Victor și Andreea au colaborat profesional mereu și nu a existat niciodată o relație de alt gen între cei doi.

După acele imagini, atât Victor Slav, cât și Andreea Antonescu au evoluat enorm din punct de vedere profesional. Andreea Antonescu și-a continuat cariera în muzică și televiziune, în timp ce Victor Slav a devenit una dintre cele mai recognoscibile fețe de pe micile ecrane. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Michael Jackson câștigă azi mai mulți bani decât atunci când era în viață

Andreea Damian

Cum arată Brigitte Macron în costum de baie, la 65 de ani

Andreea Damian

7 vedete de la Hollywood pe care le urmaresti si obiceiurile lor proaste

realitatea

Cadoul perfect de Crăciun: sticla de șampanie pictată de artista Yayoi Kusama

Ciocîrlan

Picioarele groase feresc femeile de boli de inimă – studiu

Andreea Damian

Cum să construiești o garderobă versatilă care să te poată îmbrăca ani de zile

Andreea Damian

Scrie un comentariu