Tabu
FASHION

Săptămâna Modei de la Paris: spotlight pe Schiaparelli Ready-to-Wear Spring-Summer 2025 show

În perioada 23 septembrie – 1 octombrie 2024, Parisul sărbătorește moda în stil mare cu Săptămâna modei primăvară-vară 2025! Cu țesături minunate și creații grandioase, fiecare defilare este un adevărat spectacol, în special cea de la Schiaparelli, ale cărei imagini vi le dezvăluim.

Una dintre cele mai uimitoare prezentări ale Săptămânii Modei a fost, fără îndoială, cea a casei Schiaparelli! Fondată în 1927 de vizionara Elsa Schiaparelli, casa a revoluționat moda cu spiritul său avangardist și cu modelele sale îndrăznețe. De la colaborările iconice cu Salvador Dalí la inventarea “rochiei schelet”, fiecare piesă este un imn al creativității excentrice.

După o perioadă de latență, eticheta a fost în sfârșit reînviată într-o versiune mai contemporană, dar la fel de explozivă ca întotdeauna! Astăzi, sub conducerea artistică a lui Daniel Roseberry, Schiaparelli continuă să surprindă lumea modei cu colecții spectaculoase, în care eleganța se îmbină armonios cuextravaganța.

Pentru Săptămâna Modei de la Paris 2024, Schiaparelli își prezintă colecția prêt-à-porter joi, 26 septembrie 2024 , la ora 19:00.

Daniel Roseberry l-a ales pe Johnny Dufort pentru a surprinde imaginile acestei campanii extraordinare.

La legendara Place Vendôme are loc campania Schiaparelli toamna -iarna 2024-2025 a lui Daniel Roseberry. Glamourul creațiilor designerului texan, locația cu măreție tipic pariziană și blițurile fotografului englez conversează minunat, dezvăluind cadre senzuale și neașteptate. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Lancel lansează poșeta Brigitte Bardot

realitatea

Lara Stone apare a doua oara in trei luni pe coperta Vogue China din martie

realitatea

Megan Fox pozeaza topless pentru Armani Jeans!

realitatea

Mască de gaze și pantofi decupați stil diavoliță – Jandarmeria are de unde alege

Dora Constantinovici

8 articole de îmbrăcăminte pe care să le eviți când pleci într-o călătorie cu mașina sau trenul

Andreea Damian

Terry Richardson si Tom Ford se saruta in stil cowboy

realitatea

Scrie un comentariu