Tabu
PEOPLESlider

Iubita lui Speak, de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are artista

Speak și-a îngrijorat fanii după ce a publicat o imagine care o arată pe iubita sa, Cristina Ștefania, pe patul de spital. 

Artistul a publicat pe instastory o fotografie în care aceasta apare la perfuzii, iar mesajul „super început de săptămână” a generat imediat reacții din partea urmăritorilor săi.

Cristina Ștefania a ajuns la spital după ce i s-a făcut brusc rău. Speak nu a oferit inițial prea multe explicații despre cauza internării, dar a revenit ulterior cu informații suplimentare. El a spus că, nici el, nici Cristina nu înțeleg exact ce a provocat acest episod, dar ea urmează să fie supusă unor investigații medicale mai amănunțite pentru a determina cauza problemelor de sănătate.

Speak îi este alături Cristinei în aceste momente dificile. El a postat și o altă fotografie emoționantă, în care cei doi se țin de mână, însoțită de mesajul „Doamne ajută!”, semn că își pune toată speranța în recuperarea ei rapidă. În mediul online, fanii le-au trimis mesaje de susținere și speră la vești mai bune în scurt timp.

Conform informațiilor de la spynews.ro, o posibilă cauză pentru starea de rău a Cristinei Ștefania ar fi consumul de parizer, însă Speak a subliniat că, deși nu știe exact ce conține alimentul, crede că motivele ar putea fi altele, mai serioase.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Verișorul reginei Elizabeth s-a căsătorit în prima nuntă regală între persoane de același sex

realitatea

Kate Middleton, apariție de vis la Premiile BAFTA, într-o rochie pe care a mai purtat-o la gala din 2019

Andreea Damian

Cum se distrează Dani Oțil și Ruby cu partenerii în carantină

Tabu Tabu

Kate Middleton nu va mai reveni niciodată la îndatoririle publice? Ce ascunde Palatul

Andreea Damian

La Paris, Dior îi aminteşte noii generaţii de feminismul anilor 60

Dora Constantinovici

Celebritati nascute pe 18 iunie!

realitatea

Scrie un comentariu