Tabu
PEOPLESlider

Loredana Groza, îmbrăcată într-un body care dă senzația că e dezbrăcată

Loredana Groza a atras atenția cu cea mai recentă ipostază în care apare. Cântăreața e îmbrăcată într-un body.

De curând, cântăreața a distribuit pe Facebook și pe Instagram o fotografie cu ea în care apare îmbrăcată într-un body care dă senzația că este dezbrăcată.

„Când ești în dubiu nu purta altceva în afară de încrederea în tine”, a scris artista, într-un mesaj postat în engleză. Mulți dintre fanii ei au remarcat că artista nu e goală, ci îmbrăcată într-un body. La fel de mulți nu au înțeles și au crezut, într-adevăr, că Loredana Groza apare goală.

Imagine

La secțiunea comentarii, ei i-au lăsat vedetei mesaje. „Sincer, te admir, dar nu pot să te felicit pentru ceva care este foarte extravagant…totuși de la o vârstă devenim mai înțelepți și ne gândim de mai multe ori înainte de a face ceva care nu dă bine”, a scris cineva.

„Ești o femeie cu tot ceea ce trebuie, chiar și acest ,,libertinism” greu de înțeles, de mulți din păcate!! Te îmbrățișez cu drag Lory! ????????????????‍♂️”, a fost alt mesaj primit de Loredana Groza. „Este corect să nu ai inhibiții, este totul în regulă”, a notat alt fan.

Pentru că vrea să aibă o imagine impecabilă, de-a lungul timpului, cântăreața a făcut multe schimbări, a adoptat un stil de viață sănătos, de curând a eliminat din dieta ei și alimentele care conțin proteină animală. Loredana Groza a devenit vegană, nu mai mănâncă ouă, carne și multe altele. Încântată de rezultatele pe care le are cu noua dietă, ea le-a recomandat-o și fanilor ei.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Incredibila poveste a băiatului care a inventat alfabetul Braille

Andreea Damian

Blocat în Marea Britanie, românul Radhu a lansat videoclip filmat în Buenos Aires

Tabu Tabu

Un studiu alarmează mamele tinere care știau până acum că laptele matern este cel mai bun

Andreea Damian

Șase moduri prin care Regina Elisabeta a II-a trimite mesaje secrete personalului ei

Andreea Damian

Ce a făcut Theo Rose în ziua în care trebuia să nască. Decizia neașteptată a artistei

Andreea Damian

Minorele din Teleorman care au fost umilite sunt singure pe lume și tocmai și-au mai luat o palmă

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu