Tabu
PEOPLESlider

Theo Rose și-a făcut breton și arată minunat cu noul look

Theo Rose a simțit nevoia de o schimbare și a apelat la un hairstylist. Apoi, jurata de la Vocea României le-a arătat și fanilor cum arată cu noul look.

Iubita lui Anghel Damian a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, după ce și-a făcut breton. E o schimbare pe care și-o dorește de multă vreme, dar abia acum a făcut pasul.

„Am îndrăznit să cer breton după o viață de așteptare. M-am îndrăgostit de freza asta! Laura Elena (n.r. hairstilyst-ul care a tuns-o) încerca să mă pregătească pentru o perioadă de adaptare. Ce să? Nu există! Îmi place de leșin!”, a scris Theo Rose, în urma imginilor postate cu ea pe Instagram, în care își etalează noul look.

Imagine

Fanii au fost foarte încântați de cum îi stă și au complimentat-o neîncetat.

„Vai de mine, ce frumusețe de femeie”, „Ai cam rupt cu freza asta! Top!”, „WOW… de când visam să îmi fac și nu aveam curaj… îți stă superb!”, „Ești o femeie superbă și cu breton, și fără!”, „Ești foarte frumoasă și te prinde de minune!”, „Ce schimb brutal. În bine, bineînțeles, și ce bogăție de păr! Cea mai potrivită alegere!”, „Doamne, zici că de o viață ai freza asta, atât de bine ți se potrivește, esti divină!”, „Coafat arată perfect, vrem să vedem dupa ce îl speli dacă mai arată așa perfect!” – au fost doar o parte din reacțiile fanilor care au complimentat-o pe artistă pentru alegerea făcută.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

„Fără botox”: secretele anti-îmbătrânire ale Salmei Hayek

Andreea Damian

NETFLIX | Ce vedem nou în februarie

Andreea Damian

Adevărul despre problemele de sănătate ale Christinei Applegate

Andreea Damian

De ce eveniment mare au parte Dan Bittman și familia lui pe 15 mai

Tabu Tabu

De ce suntem atât de obsedate să avem gene lungi?

Andreea Damian

Martisor dulce – Prajitura fina cu nuci

realitatea

Scrie un comentariu