Tabu
PEOPLESlider

Taylor Swift a depășit-o pe Rihanna și a devenit cea mai bogată cântăreață din lume

Taylor Swift a depășit-o pe Rihanna și a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Este, de asemenea, al doilea cel mai bogat artist din lume, după Jay-Z.

Taylor Swift este cea mai bogată femeie muziciană din lume, cu o avere netă estimată la 1,6 miliarde de dolari (aproximativ 1,45 miliarde de euro). A depășit-o pe Rihanna pe primul loc și acum ocupă locul al doilea pe lista generală a celor mai bogați muzicieni, imediat după Jay-Z, care are o avere netă de 2,5 miliarde de dolari (aproximativ 2,2 miliarde de euro).

În timp ce Rihanna (avere netă de 1,4 miliarde de dolari) deține încă titlul de “cea mai bogată cântăreaţă din toate timpurile”, după ce a atins odată o valoare netă de vârf de 1,77 miliarde de dolari (aproximativ 1,6 miliarde de euro), Swift ar putea fi în curând pe cale să revendice şi acel titlu. 

Forbes a confirmat știrea actualizând situația financiară a lui Swift în urma succesului istoric al turneului său Eras Tour și estimează că 600 de milioane de dolari din averea lui Swift provin din veniturile din turnee și din redevențe, alte 600 de milioane de dolari din valoarea catalogului său muzical și 125 de milioane de dolari din proprietăți imobiliare, investiţii. 

Swift a câștigat, de asemenea, 100 de milioane de dolari doar din redevențele de streaming Spotify anul trecut, datorită în mare parte albumului ei din 2022 “Midnights” și versiunii reînregistrate din 2023 a “1989”, “1989 (Versiunea lui Taylor)”.  

Ceea ce o diferențiază pe Swift este că, spre deosebire de mulți muzicieni, averea lui Swift provine în primul rând din cariera ei muzicală și este singura muziciană din istorie care a obținut o valoare netă de 10 cifre, în principal din vânzările de albume și spectacolele live, mai degrabă decât din întreprinderile antreprenoriale. 

Totuși, ascensiunea lui Swift nu pare să încetinească în curând… ea urmează să revină la etapa finală a turneului ei „Eras” săptămâna viitoare. Aceasta înseamnă că mai mulți bani se îndreaptă direct în buzunarul cântăreței!

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Din ce face bani CRBL după ce a părăsit România

Andreea Damian

Afla care sunt cei 3 pasi prin care poti amana imbatranirea

realitatea

Pink i-a vopsit părul fiicei sale în albastru ca să sprijine o altă mămică celebră

Andreea Damian

Tache, Ianke și Cadâr | Premieră la Teatrul Bulandra

Andreea Damian

Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani

Andreea Damian

Cum să compui o ținută de petrecere din garderoba ta?

Andreea Damian

Scrie un comentariu