Tabu
PEOPLESlider

Raluca Moianu rupe tăcerea despre ginerele ei, avocatul vedetelor

Raluca Moianu a vorbit recent, în cadrul unui interviu despre căsătoria fiicei sale de 19 ani cu avocatul vedetelor.

Fosta prezentatoare îl admiră sincer pe ginerele ei, Virgil Boglea, cu atât mai mult cu cât și acesta este un mare pasionat de snooker, sport pe care regretatul soț, Marius Ancuța, îl comenta la Eurosport.

„Virgil este avocat, e în Baroul București din 2014. Mara e angajată la un notariat, ei doi nu lucrează împreună. Aşa s-au cunoscut, au vorbit la început despre carieră, dar, ca-n filmele romantice, s-au plăcut atât de tare că nu s-au mai despărţit şi, după câteva luni, au hotărât să se căsătorească. Îmi place că e manierat, mereu elegant, atent, dar cel mai mult îmi place că se vede că o iubeşte pe Mara mea”.

Ea a vorbit pentru Click! despre deciziile fiicei ei, cam pe grabă, după părerea unora, de a munci, încă de la 18 ani, deși este studentă, dar și de a se căsători la numai 19 ani:

„Mara împlineşte 20 de ani, în ianuarie, e studentă în anul II la Facultatea de Drept şi de un an deja munceşte. Aşa cum a hotărât, la 18 ani, că vrea să se angajeze, în timpul studiilor, aşa a decis acum că şi-a găsit alesul și că vrea să se mărite. E hotărâtă, responsabilă şi, cu siguranţă, mult mai matură decât alţi tineri de aceeaşi vârstă”.

Vestea că va deveni bunică a primit-o cu o imensă bucurie. De-abia așteaptă să-și răsfețe nepoțelul:

„Voi fi bunica unui băieţel. De-abia aştept să mă joc cu el, să-l dau în leagăn, să îi iau jucării, să-l plimb prin parc. Sunt foarte entuziasmată, fiindcă sunt o bunică tânără şi o să îi pot ajuta. Mă gândesc că o să mă pot bucura pe deplin de copiii lor, câţi vor dori ei să aibă, adică o să îi răsfăţ la maximum!”.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce transformare pentru Adele! Vedeta a slăbit dramatic

Andreea Damian

Moda hainelor realizate din bălegar încearcă să rezolve problema globală a deșeurilor

realitatea

Emily Burghelea este însărcinată a doua oară. Vedeta a leșinat în direct

Andreea Damian

Delia, interzisă pe TV!

Andreea Damian

Românca Ioana Gomoi a făcut carieră în China! De ce nu se teme femeia de coronavirus?

Tabu Tabu

Topul celor mai trendy pantaloni scurți din această vară

Andreea Damian

Scrie un comentariu