Tabu
PEOPLESlider

Suma colosală pe care Valeriu Gheorghiță o câștigă în fiecare lună

Valeriu Gheorghiță, în vârstă de 42 de ani, s-a căsătorit, sâmbătă, 5 octombrie, cu Monica Bîrlădeanu. Nu puțini s-au întrebat din ce își câștigă acesta pâinea, ținând cont de nunta fastuoasă pe care cei doi au avut-o.

Medicul a intrat în atenția publică în perioada pandemiei de Coronavirus, la acea vreme ocupând funcția de coordonator al campaniei naționale de vaccinare anti-Covid-19. După încheierea pandemiei, Valeriu a rămas tot în domeniul medical, iar în prezent ocupă mai multe funcții care îi aduc bani frumoși în conturi.

În momentul de față, soțul Monicăi Bîrlădeanu ocupă funcția de manager al Spitalului de Urgență prof. Dr. Agrippa Ionescu din cadrul SRI, pentru care încasează în fiecare lună un salariu în valoare de 17.000 de lei.

Mai mult, acesta este și profesor al Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Carol Davila”, unde primește un salariu de 4.500 de lei.  Valeriu are și un al treilea job, oferind consultanță medicală, iar pentru această activitate încasează suma de 1.000 de lei, notează WowBiz.

Astfel, Valeriu Gheorghiță se poate lăuda cu un venit lunar total de 22.500 de lei.  Totuși, nu toți banii îi rămân lui, deoarece are de plătit pensia alimentară a celor doi copii din fosta căsnicie cu Cristina.

Cât au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Sute de mii de euro au strâns Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță după nunta fastuoasă pe care au organizat-o în weekend la Palatul Snagov. Nume grele din medicină, dar și din divertisment au fost alături de miri, însă au fost și persoane care au lipsit. Una dintre ele este Raed Arafat.

Sute de mii de euro au strâns Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță după nunta fastuoasă. Dar au fost și unii invitați care au băut și au petrecut la nuntă au plecat fără să dea dar, potrivit Danei Budeanu. Însă, cine sunt persoanele care au lăsat plicurile goale nu se știe.

Cunoscuta actriță a purtat două ținute, care au impresionat invitații. Pentru cele două rochii de mireasă, Monica Bîrlădeanu ar fi cheltuit nu mai puțin de 3.000 de euro. Nunta a avut loc la Palatul Snagov și au apelat la un wedding planner pentru ziua cea mare. Prețul pentru închirierea spațiului pornește de la 6.000 de euro, iar cel mai scump meniu afișat pe site-ul localului este de 90 euro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Noul Monopoly feminist oferă femeilor jucători mai mulți bani decât bărbaților

realitatea

Ce de cadouri a primit Andra la aniversare

Tabu Tabu

Ilona Brezoianu, primele declarații după cununia civilă. Când face nunta

Andreea Damian

Oana Zăvoranu, reacție tranșantă upă ce s-a spus că va divorța

Andreea Damian

Cum să repari o unghie ruptă fără să o tai. 4 trucuri istețe!

Andreea Damian

Meniul preferat și de români care dispare de la fast-food, din cauza schimbărilor climatice

Andreea Damian

Scrie un comentariu