Tabu
PEOPLESlider

Ce pensie alimentară plătește lunar medicul Valeriu Gheorghiță pentru cei doi copii

Medicul Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit timp de mulți ani cu o altă femeie care i-a dăruit doi copii, înainte de a se însura cu actrița Monica Bîrlădeanu.

Bărbatul a devenit cunoscut după ce a fost numit coordonator al programului național de vaccinare împotriva COVID-19, iar la acea vreme spunea că din cauza serviciului solicitant, nu are suficient timp pentru partenera sa.  

osta sa soție este Cristina Gheorghiță care lucrează ca medic de recuperare în medicină fizică și balneologie. Povestea de dragoste dintre cei doi a început de pe vremea când erau studenți. Cei doi s-au despărțit în termeni amiabili, din respect pentru dragostea care i-a unit aproape 20 de ani și pentru copiii lor.

Relația sa anterioară s-a destrămat din cauza distanței create de profesia sa solicitantă. Medicul a fost adesea plecat de acasă din cauza muncii sale, iar acest lucru a contribuit la răcirea relației cu fosta sa soție.

Cum au ales să meargă pe drumuri separate, Cristina încasează lunar o anumită sumă de la tatăl copiilor ei. Ziarul Click! susține că Valeriu Gheorghiță plătește 6000 de lei pe lună pensie alimentară pentru cei doi copii ai săi.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au reușit să-și mențină relația departe de ochii publicului pentru o perioadă îndelungată. Primele indicii despre relația lor au apărut în iunie 2023, când un turist i-a surprins împreună la un hotel de lux din Bulgaria. 

În urma acestor informații, Monica Bârlădeanu a decis să clarifice speculațiile, subliniind că nu își ascunde relația, dar preferă să păstreze discreția. Actrița a ținut să sublinieze că partenerul său, Valeriu Gheorghiță, era liber de orice obligație, contrar unor zvonuri care ar fi sugerat altceva.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Gwyneth Paltrow s-a căsătorit în secret cu scenaristul Brad Falchuk

Andreea Damian

Oamenii neglijați în copilărie au creierele mai mici, arată un studiu realizat pe „orfanii lui Ceaușescu”

Andreea Damian

Fibrele solubile și insolubile | Ce diferențe există și care sunt beneficiile lor

Andreea Damian

O nouă separare în showbiz! Dansatoarea Oana Ioniță divorțează de actorul Florin Budnaru

Andreea Damian

Roxana Vancea ARE PACATE GRELE: “Dupa ce ies de la matinal, ma duc mereu la biserica”

Trusa de beauty minimalistă: 8 produse esenţiale

Tabu Tabu

Scrie un comentariu