Tabu
FASHIONPEOPLESlider

Crina Abrudan a făcut senzație la Paris Fashion Week

Crina Abrudan (46 de ani) a avut ocazia de a prezenta una dintre creațiile prietenului ei bun, Denis Predescu, iar jurnalistul și criticul de modă Alin Gălățescu este cel care a considerat-o potrivită pentru acest lucru.

Prezent încă din 2013 la Paris Fashion Week, când Cătălin Botezatu și întreaga echipă din jurul lui l-a primit în familia designerilor români care au onoarea de a-și prezenta creațiile pe podiumurile franceze, Denis Predescu n-a mai ales anul acesta ambianța Hotelului Ritz, unde au loc în mod tradițional prezentările românești, ci incinta mai intimă de la Maison de l’Amérique latine – o clădire impresionantă, cu o istorie deosebită și o arhitectură pe măsură de pe bulevardul Saint Germain.

Imagine

Colecția Pandora, creată special pentru ediția din acest an a Paris Fashion Week, a fost prezentată pe podium având-o pe Crina Abrudan drept guest star, alături de manechine internaționale profesioniste. Apoi, cele 20 de rochii care au făcut senzație în timpul show-ului au fost expuse câteva zile la Maison de l’Amérique latine.

Imagine

Creațiile lui Denis Predescu se găsesc spre vânzare în Cannes, într-un magazin de pe Croisette, dar și în regim de programare în București.

„L-am cunoscut pe Denis Predescu în urmă cu un an și jumătate. Alin Gălățescu a considerat că aș fi potrivită să îi port una din creații în finalul unui eveniment organizat de el. S-a legat o prietenie frumoasă între noi, deși suntem două firi total diferite. Aşa am ajuns de pe podiumul de la Soirées de la Mode din București pe cel de la Paris Fashion Week”, a spus Crina Abrudan entuziasmată de această experiență. „Pentru Denis nu a fost prima prezență, el fiind deja obișnuit cu elita modei pariziene sau cu riviera franceză. Pentru mine a fost prima experiență de acest gen, însă cu siguranță nu și ultima”, a mai spus ea.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Daniel Iordăchioaie a slăbit 42 de kilograme în trei luni. Care este secretul acestei schimbări totale

Andreea Damian

Mesaje de Valentine’s Day. Cele mai frumoase declaraţii de dragoste de Ziua Îndrăgostiţilor

Andreea Damian

FREEMOTION ⎪ Spectacol de dans de Valentine’s Day

Ciocîrlan

Karolina Kurkova îți dezvăluie secretele ei de frumusețe

Andreea Damian

Autoritățile franceze au anunțat când va fi redeschisă catedrala Notre-Dame din Paris

Andreea Damian

Chiloții de primăvară ai lui David Beckham

realitatea

Scrie un comentariu