Tabu
PEOPLESlider

Mesajul Monicăi Bîrlădeanu pentru Lora. Cele două s-au căsătorit în aceeași zi, pe 5 octombrie

Două nunți au avut loc sâmbătă, pe 5 octombrie. Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță. Despre cununia civilă și cununia religioasă nu s-a aflat încă nimic, însă de la petrecere sunt publice toate detaliile.

În aceeași zi, Lora s-a cununat religios cu Ionuț Ghenu, după mai mulți ani de relație. Anterior făcuseră cununia civilă.

La doar o zi după cele două evenimente, Monica Bîrlădeanu și Lora au remarcat că amândouă au fost mirese în aceeași zi. Actrița a postat pe Instagram câteva fotografii de la eveniment, iar artista a reacționat. „Casă de piatră”. Mesajul Monicăi Bîrlădeanu nu a întârziat să apară. 

Monica Bîrlădeanu a avut un mesaj special pentru Lora, care s-a căsătorit în aceeași zi ca ea. Actrița a văzut-o pe cântăreață mireasă, a și complimentat-o și i-a făcut cele mai frumoase urări.

„Să fiți fericiți și să va iubiți veșnic și voi doi, scumpa mea!!! Te îmbrățișez cu toată dragostea, așa…ca de la mireasă la mireasă!!! ????????❤️❤️❤️❤️”, i-a transmis public actrița Lorei.

Pe Instagram, pentru Monica Bîrlădeanu au avut mesaje și alte persoane publice. Diana Dumitrescu i-a scris: „Casă de piatră, frumoasă mea! Dumnezeu să va binecuvânteze căsnicia, casă și viață! Să fiți fericiți!!! ????????”. Și Mirela Bucovicean, care a prins buchetul la nuntă, i-a scris Monicăi Bîrlădeanu: „Ați fost superbi, iar nuntă, așa o bucurie de petrecere, cu totul, de la organizare la oameni. ❤️ Casă de piatră, să fie într-un ceas bun”.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Bălan, vacanță exotică!

Tabu Tabu

Jojo, pe mâna medicului estetician: „După două nașteri, mă gândeam de multă vreme la asta”

Andreea Damian

Cum a fost Theo Rose păcălită de medicul care îi monitorizează sarcina

Andreea Damian

Kirk Douglas a murit la 103 ani!

Tabu Tabu

Campanie controversată: Degetul arătător ridicat pentru toți cei fără mască

Tabu Tabu

Tipul de cancer care face foarte multe victime în rândul tinerilor europeni

Andreea Damian

Scrie un comentariu