Tabu
PEOPLESlider

Cu cine a fost fotografiat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram

Mario Fresh și-a făcut bagajele și a plecat în vacanță după despărțirea de Alexia Eram. Artistul nu se află singur în Dubai.

Cântărețul, care a avut o relație de lungă durată cu fiica Andreei Esca, a decis să se concentreze pe cariera muzicală și pe momentele petrecute alături de familie. Recent, Mario și-a luat zborul spre Dubai, unde se bucură de soare și distracție alături de părinți și sora lui.

În timp ce Alexia Eram își croiește un drum în lumea afacerilor, lansându-și propriul brand de haine, Mario a ales să se distanțeze de agitația mediatică și să se răsfețe cu o vacanță bine meritată. Tânărul artist și familia sa au profitat de vremea excelentă din Emiratele Arabe Unite, bucurându-se de plajă, ieșiri în oraș și chiar de o petrecere memorabilă.

Deși despărțirea de fiica Andreei Esca a fost una dificilă pentru amândoi, se pare că fiecare începe să-și găsească propriul drum. Tânărul artist a fost fotografiat alături de sora lui mai mare, care locuiește de ceva timp în Dubai. În trecut, Mario Fresh obișnuia să meargă în vizită la sora lui alături de Alexia Eram.

După ce au aniversat recent 8 ani de relație, Alexia Eram și Mario Fresh și-au spus adio. Vestea a fost confirmată de cântăreț, care a anunțat oficial despărțirea de fiica Andreei Esca pe rețelele de socializare.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef

Andreea Damian

Prințul Harry și Oprah vor lucra împreună pentru o cauză nobilă

Andreea Damian

Sara Comisan și Mihai Alexandru au lansat piesa „O iau ca pe un cadou”

Tabu Tabu

Paris Jackson, fata lui Michael Jackson, își lansează primul album muzical

Ciocîrlan

„Nu, nu suntem pe Marte, suntem în Indonezia”. Incendiile de pădure au transformat cerul în roșu

Andreea Damian

Kanye West: Am rugat oamenii care lucrează la albumul meu să nu facă sex premarital

realitatea

Scrie un comentariu