Tabu
PEOPLESlider

Theo Rose a publicat primele imagini de la nunta secretă cu Anghel Damian: „Simplu și cu sens”

Theo Rose și Anghel Damian au decis să se căsătorească în secret în urmă cu doar trei săptămâni. Cântăreața nu și-a dorit o nuntă fastuoasă, ci un eveniment intim, restrâns.

Theo Rose a arătat primele imagini de la nunta ei cu Anghel Damian. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei săptămâni, însă abia acum au făcut publice primele detalii.

Cântăreața a făcut publice primele fotografii de la nunta cu Anghel Damian. Pe Facebook și pe Instagram, Theo Rose a distribuit poze alb negru de la eveniment, atât de la cununia civilă, cât și de la cununia religioasă. Ea a îmbrăcat o rochie lungă, din dantelă, iar mirele un costum negru, simplu, cu cămașă albă. 

Imagine

 

Imagine

Mira, Elena Gheorghe, Monica Bîrlădeanu, Raluca Bădulescu, Lavinia Petrea, Lidia Buble sunt doar câteva dintre vedetele care i-au transmis cele mai frumoase urări. „❤️ Așa să fie mereu, cu multă dragoste și sens! Casă de piatră!”, le-a transmis prezentatoarea Lavinia Petrea celor doi.

Artista a ales să țină secret acest moment important din viața sa, dorind o ceremonie restrânsă, departe de ochii publicului. Îndrăgita artistă a evidențiat că nu a simțit nevoia unui eveniment grandios. „Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce supriză i-a făcut Mihai Trăistariu fratelui său

Tabu Tabu

Confort garantat | Cele nouă modalități de a purta blugi primăvara

Andreea Damian

Diana Bart este din nou însărcinată! Ce o deranjează cel mai mult pe vedetă

Tabu Tabu

Dureri de picior care trebuie tratate fără întârziere

Andreea Damian

240 de mii de fete mor anual în India din cauza discriminării de gen

realitatea

Cel mai mare secret al reginei Elisabeta a II-a a fost deconspirat

Andreea Damian

Scrie un comentariu