Tabu
PEOPLESlider

Ce se întâmplă cu ingredientele rămase de la MasterChef

Cei trei juraţi de la MasterChef, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, folosesc alimentele rămase după ce concurenţii îşi termină probele pentru a se „duela” pentru premiul Ceapa de Aur.

După ce concurenţii de la show-ul culinar MasterChef îşi încheie probele, cei trei membri ai juriului se transformă ei înşişi în concurenţi şi, folosind resturile de alimente, se întrec în a crea diverse preparate.

„MasterChef – Restul e plăcere este singurul show în care cei mai iubiți chefi din România se întrec pentru a impresiona o vedetă! După degustare, invitații decid care este cea mai încântătoare farfurie, fără să știe cine a realizat-o. Câștigătorul primește trofeul Ceapa de Aur!”, a declarat Gina Pistol, care s-a alăturat recent acestui proiect.

La cea mai recentă ediţie, Ionuț Rusu și George Tănase, cei doi invitaţi ai emisiunii, au avut greaua misiune de decide care dintre chefi primeşte premiul „Ceapa de Aur”, după ce au gustat din delicioasele preparate pregătite de aceştia.

Astfel, ei au avut de ales dintre supa de pește în stil asiatic pregătită de Sorin Bontea, ceviche de pește  pregătit de Florin Dumitrescu și gulașul de pește al lui Cătălin Scărlătescu. După ce au testat „opere culinare” create din ingredientele rămase de la concurenţi, invitații ecestei ediţii au decernat „Ceapa de Aur” lui Sorin Bontea.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Încercați acest antrenament de vară inspirat de locul de joacă

Andreea Damian

Motivul pentru care Oana Roman poartă peruci în ultima vreme

Andreea Damian

Mama Oanei Matache rupe tăcerea în scandalul divorțului fiicei sale

Andreea Damian

Actrița din Dirty Dancing, rol important în Anatomia lui Grey

Andreea Damian

Amestecul care te ajută să adormi profund în doar un minut

Andreea Damian

Ce mare și frumoasă s-a făcut Zenaida – Maria, fiica Adelinei Pestrițu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu