Tabu
FASHION

Prezentare de modă ca la Milano, la Palatul Regal din București

Rhea Costa a prezentat la Palatul Regal din București noua sa colecție de Primăvară/Vară 2025. 

Brandul este unul românesc, de lux, singurul din țara noastră ce a fost inclus în cadrul celui mai important eveniment din industria modei, Milan Fashion Week.

Palatul Regal din centrul Capitalei s-a transformat miercuri, 16 octombrie, în catwalk unde brandul românesc Rhea Costa a prezentat publicului colecția de Primăvară/Vară 2025. Prezentarea noilor articole de îmbrăcăminte a fost făcută în cadrul Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week, în Sala Tronului.

Imagine

Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week este primul eveniment de modă „Made in Romania” de nivel internațională și are loc în aceste zile la București. Mai precis, acesta se desfășoară în perioada 15-18 octombrie 2024.

Proprietarul și designerul brandului Rhea Costa, Andreea Constantin, a declarat înainte de eveniment:

Bucharest Fashion Week reprezintă un pas firesc pentru promovarea etichetei „Made in Romania”, care merită să fie cunoscută și apreciată la nivel global. Evenimente de acest gen ne oferă nouă, designerilor români, vizibilitate internațională, evidențiind calitatea creațiilor și deschizând totodată noi oportunități. De asemenea, demonstrează partenerilor internaționali că investim în imagine și avem încredere în brandurile noastre, ceea ce îi încurajează să creadă și ei în potențialul nostru.

Imagine

Noua colecție a fost inspirată de pasiune pe care Andreea Constantin o avea în copilărie pentru scrimă. Astfel că, piese din aceasta îmbină într-un mod aparte eleganța cu forța și creativitatea cu disciplina. Obiectele vestimentare au fost realizate în nuanțe neutre, metalice și pământii, iar printre materialele folosite predomină:

  • Crepul de lână,
  • Jerseul,
  • Lurexul.

Imagine

ce au fostprezentate în fața publicului sunt ideale atât pentru a fi purtate pe timp de zi, cât și seara:

Colecția reflectă elemente din ADN-ul Rhea Costa, cum ar fi drapajele ce definesc silueta și propune piese atemporale de calitate, concepute pentru a exprima putere și rafinament, menite să fie purtate și iubite ani de zile.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

EcoloCHIC

realitatea

Stella McCartney | Curentul vegan trece din bucătărie în modă

Andreea Damian

Trucuri de încercat în magazin pentru a te asigura că hainele ți se potrivesc fără să le probezi

Andreea Damian

Blumarine, campania toamnă-iarnă, 2009-2010

realitatea

Schiffer, super femeia YSL

realitatea

Trend Alert: În flăcări

realitatea

Scrie un comentariu