Tabu
PEOPLESlider

Dorian Popa s-a afișat cu noua iubită. Babs, prima reacție după ce a văzut imaginile

Claudia Iosif alias Babs a făcut primele declarații, după ce Dorian Popa s-a afișat în compania noii sale iubite.

După imaginile apărute în presa mondenă, fosta parteneră a artistului a oferit o primă reacție. 

Claudia Iosif a declarat că ea și Dorian Popa nu au rămas într-o relație de prietenie, deoarece doi foști iubiți nu pot neapărat să mai fie prieteni după ce încheie o poveste de dragoste de mai bine de un deceniu, însă păstrează o relație civilizată. Bruneta a mai adăugat că se bucură pentru fostul ei partener.

„Foarte frumos, foarte bine, mă bucur pentru el, ce pot să zic. Noi nu am rămas prieteni, că doi oameni care au fost atâta timp împreună nu pot fi neapărat prieteni, dar suntem într-o relație ok”, a declarat fosta iubită a lui Dorian Popa Spynews.

Babs a mai transmis încă o dată că se bucură pentru că Dorian Popa și-a refăcut viața amoroasă, dar precizează că acum nu mai e treaba ei ce face și cu cine iese acesta, deoarece a trecut deja multă vreme de când s-au despărțit.

„Eu chiar mă bucur pentru el, foarte frumos, nu mai e treaba mea, a trecut deja foarte mult timp”, a mai spus Babs pentru Spynews.

Dorian Popa și noua sa parteneră au fost surprinși în oraș, la un restaurant. El a confirmat pentru Cancan că se vede cu domnișoara respectivă, dar nu vrea momentan să vorbească mai mult.

„Este adevărat, într-adevăr, mă văd cu domnişoara respectivă, dar nu aş vrea să mă arunc deocamdată să fac mai multe declaraţii. Viaţa merge înainte şi eu, ca fiecare, am dreptul să îmi găsesc fericirea”, a declarat Dorian Popa pentru sursa citată mai sus.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Dovada clară că poluarea aerului agravează simptomele coronavirusului

Andreea Damian

Purtarea măștii a dus la o creștere a cererii pentru intervenții chirurgicale oculare. Iată de ce!

Andreea Damian

TOP 10 Scene de sex live in filme artistice

realitatea

Ce nume special a ales Ana Baniciu pentru fiul ei

Andreea Damian

O poveste de dragoste: legătura dintre creatorul de modă Yves Saint Laurent și ia românească

Andreea Damian

Tendintele in machiaj toamna/iarna 2015

realitatea

Scrie un comentariu