Tabu
PEOPLESlider

Codin Maticiuc a publicat noi imagini de la nunta lui Theo Rose

Printre puținii invitați de la nunta lui Theo Rose și a lui Anghel Damian s-a numărat și Codin Maticiuc, un apropiat al cuplului. El și-a făcut apariția însoțit de fiica sa, Smaranda, în vârstă de 5 ani. Micuța fost domnișoară de onoare a îndrăgitei cântărețe. 

„Am fost la cea mai frumoasă nuntă. O mână de oameni, o biserică și o casă părintească. Sora miresei ne-a cântat doar acapela și Smaranda a fost domnișoară de onoare”, a scris Codin Maticiuc, pe Facebook.

video AICI

Codin Maticiuc a vorbit și pe Instagram de nunta lui Theo Rose, dar și de bucuria micuței Smaranda, care a fost acasă la „idolul ei”.

„Am fost cu Smaranda în satul Izvoarele, acasă la idolul ei. Ajunși acolo, i-am spus cum se numește și am plusat ca să i se pară și mai interesant și i-am spus că eu cred că sunt și niște izvoare pe acolo. Ea mi-a răspuns: <Sigur sunt, doar nu l-au pus degeaba așa! Și nici nu cred că iroseau un nume așa frumos dacă nu erau și niște izvoare>”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

Theo Rose a dezvăluit că a ales să țină nunta secretă, deoarece are o perioadă extrem de aglomerată, cu multe concerte, astfel că nu ar mai fi avut energia necesară pentru un număr mare de oameni. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cătălin Crișan, operat de urgență. Imaginile cu artistul în spital sunt tulburătoare

Andreea Damian

Scarlett Johansson susține că divorțul a ajutat-o să se pregătească pentru rolul din Marriage Story

Andreea Damian

Păzea, în 2019 se poartă ochelarii de soare pentru schi supradimensionați

realitatea

Gestul nesăbuit al reginei, la numai o zi după accidentul provocat de soțul ei

Andreea Damian

Casa de modă Louis Vuitton, acuzată că a copiat în noua colecție o ie românească din Mărginimea Sibiului

Andreea Damian

O actriță de la Hollywood a dezvăluit că soțul ei suferă de autism

Andreea Damian

Scrie un comentariu