Tabu
PEOPLESlider

Britney Spears a anunțat că s-a măritat cu ea însăși

Britney Spears și-a șocat din nou fanii din lumea întreagă. Cea supranumită prințesa muzicii pop americane a făcut un anunț pe instagram care i-a luat prin surprindere pe toți cei care l-au văzut.

Îmbrăcată într-o rochie de mireasă din mătase și voal de dantelă, Britney a făcut marele anunț: „Ziua în care m-am căsătorit cu mine însămi… Poate părea stupid sau jenant, dar cred că este cel mai inteligent lucru pe care l-am făcut.”

Vedeta a combinat rochia cu o pereche de tocuri negre și a purtat părul blond lăsat liber. De asemenea, a postat o fotografie cu o biserică goală și a urmat cu un clip dintr-o zi petrecută la piscină, purtând un costum de baie galben, și a anunțat că se îndreaptă spre o „luna de miere” solo în Turks și Caicos.

De asemenea, Britney postat o imagine dintr-o biserică goală, fără nicio explicație, iar mai târziu – un clip de la piscină, în care era în bikini galbeni și se bucura de soare.

Britney Spears a stârnit confuzie în rândul fanilor săi, anunțând că s-a „căsătorit” cu ea însăși, la un an după divorțul de Sam Asghari. 

Recent, Britney a avut o relație on-and-off cu Paul Soliz, un bărbat pe care l-a întâlnit în timp ce acesta lucra la reședința ei. De asemenea, fostul ei soț, Sam Asghari, a depus cerere de divorț anul trecut, iar procesul a fost finalizat în luna mai.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum își sărbătoresc iubirea Andrei și Andreea Aradits

Tabu Tabu

Nicole Cherry a născut. Primele imagini cu fetița și primele declarații ale cântăreței

Andreea Damian

Când fac nuntă Theo Rose și Anghel Damian

Andreea Damian

Glamour cu distanțare socială. Cele mai frumoase ținute de la Premiile Oscar

Andreea Damian

Laura Cosoi s-a decis să fugă departe de București

Tabu Tabu

Geniul excentric şi teribilist al modei a avut o singură iubire iar ea se numește Choupette

Andreea Damian

Scrie un comentariu